- 130
- 37
- 28
Çoğu akıllı sen hariç 😉Burdakilerin çoğu akıllı salak değil boşuna reklam yapma bu sitenin dolandırıcı olduğunu bilmeyen yok git başka yerde tezgah aç sen anladin
Ekli dosyalar
-
106.6 KB Görüntüleme: 57
Çoğu akıllı sen hariç 😉Burdakilerin çoğu akıllı salak değil boşuna reklam yapma bu sitenin dolandırıcı olduğunu bilmeyen yok git başka yerde tezgah aç sen anladin
Valla site adami falan değilim isterse buranın yöneticisi yazsin ekranl8 ay önce 137000 ödemedi hesabı kapattı
Ya bırak ağzı olan konuşuyor herkese cevap verecek olsan burda. İsterse buranin yöneticisi yazsin tüm ekranlari atarim takır takır ödeme yapan site. Vip üyeyim buraya özel temsilcim var deli gibi bonus eklemeleri falan var lekelerin adamlar kendine baksın boş veraktif kullandığım bir site değil ama nasıl dolandırıcı diyebiliyorsunuz bu siteye bir kere bile şikayet görmedim bir de özel günlerde güzel bonuslar ekliyorlar diye biliyorum
Reklam filen yaptığım yok zaten sadece sürekli oynadığım site yatirimlarda çekimlerde bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadımBurdakilerin çoğu akıllı salak değil boşuna reklam yapma bu sitenin dolandırıcı olduğunu bilmeyen yok git başka yerde tezgah aç sen anladin
Temsilcinin numarasını verseneValla site adami falan değilim isterse buranın yöneticisi yazsin ekranl
Ya bırak ağzı olan konuşuyor herkese cevap verecek olsan burda. İsterse buranin yöneticisi yazsin tüm ekranlari atarim takır takır ödeme yapan site. Vip üyeyim buraya özel temsilcim var deli gibi bonus eklemeleri falan var lekelerin adamlar kendine baksın boş ver
Senin kıçı kirkk 2500 TL cekimin ile mi sağlam site işte böyle başkalarının paralarına el koyup hesap kapatıyor bu tür siteler.Yatir bakalim biraz yüklü para çek veya bi kaç defa ust üste cekim yap bakalım ondan sonra gel konusÇoğu akıllı sen hariç 😉
Burası site paylaşma en iyi site o bu yerimi lan folluk burası deneme bonusu ben deneme bonusu oynarım buraya onu paylaştım 😉 siteye yatırım yap oyna demedim sanaSenin kıçı kirkk 2500 TL cekimin ile mi sağlam site işte böyle başkalarının paralarına el koyup hesap kapatıyor bu tür siteler.Yatir bakalim biraz yüklü para çek veya bi kaç defa ust üste cekim yap bakalım ondan sonra gel konus
Sen deneme bonusu diye paylasiyorsun sahtekar siteyi baskalarida güvenip yatırım yapıp konu aciyor paylaşmayın arkadaş dolandırıcı siteleriBurası site paylaşma en iyi site o bu yerimi lan folluk burası deneme bonusu ben deneme bonusu oynarım buraya onu paylaştım 😉 siteye yatırım yap oyna demedim sana
Kardeşim burası ne sitesi anlama kıtlığın mi vaaar yok da sığır misin anlamadım inanki buradi deneme bonusu paylaşma platformu millet neler paylaşıyor 100 çevrimi olan felan ben bedava 1500 TL bir günlük çalışma parası paylaşmisim sen paylaşma diyorsun adam gibi oynadığın zaman ödemeni alırsın bende aldım 3 dakikada ödediler boş yapma canımı sıkmaSen deneme bonusu diye paylasiyorsun sahtekar siteyi baskalarida güvenip yatırım yapıp konu aciyor paylaşmayın arkadaş dolandırıcı siteleri
Sen boş yapıyorsun burada her ay bu site ile ilgili şikayet açılır.sen daha yenisin belli ağzın yanmamış devam et Kral boyleKardeşim burası ne sitesi anlama kıtlığın mi vaaar yok da sığır misin anlamadım inanki buradi deneme bonusu paylaşma platformu millet neler paylaşıyor 100 çevrimi olan felan ben bedava 1500 TL bir günlük çalışma parası paylaşmisim sen paylaşma diyorsun adam gibi oynadığın zaman ödemeni alırsın bende aldım 3 dakikada ödediler boş yapma canımı sıkma
Yatır Multi diilsen garanti çekim yapacaksınvalla 5 k yaptım bende 1k yatırsam mı kararsızım