- 5,879
- 4,988
- 113
İlginç bir maç ilk yari dakka 40dan sonra neler olduysa bakalim belki sondada olur.
Ekli dosyalar
-
175.3 KB Görüntüleme: 27
-
248.6 KB Görüntüleme: 27
Bol sans dostİlginç bir maç ilk yari dakka 40dan sonra neler olduysa bakalim belki sondada olur.
Gelebilirİlginç bir maç ilk yari dakka 40dan sonra neler olduysa bakalim belki sondada olur.
10 0 3 gol varİlginç bir maç ilk yari dakka 40dan sonra neler olduysa bakalim belki sondada olur.
Amerika iste heryerde ayni kaleye bilerek gitmediler şacma sacma oyun madem bu oyun fark olunca orta sahada oynanacak fifa hic oynatmasin 5..6-0 dan sonra.. neyse teşekkürler herkese iyi geceler olsun // @Shellac reis kilit burasi3 gol 15dk neden olmasin
Bende 10.5 üstten yattım 10 da kaldı ABD li lerAmerika iste heryerde ayni kaleye bilerek gitmediler şacma sacma oyun madem bu oyun fark olunca orta sahada oynanacak fifa hic oynatmasin 5..6-0 dan sonra.. neyse teşekkürler herkese iyi geceler olsun // @Shellac reis kilit burasi
Reis macin yayini wardi izleen kafayi yerdin benim bi kuponda 10.5 dan gitti gidiyorlar kale dibinde sut cekmiyorlar sacma sacma oyun oldu 43 den 47 ye kadar 4 gol oluyor 20 dakkada bilerek bahse göre atmadilar neyse umarim yüksek oynayan yoktur ben zevkine attim ama oyuna aldanip yuksek basan wardir //Bende 10.5 üstten yattım 10 da kaldı ABD li ler
Sağlık olsun dostumAmerika iste heryerde ayni kaleye bilerek gitmediler şacma sacma oyun madem bu oyun fark olunca orta sahada oynanacak fifa hic oynatmasin 5..6-0 dan sonra.. neyse teşekkürler herkese iyi geceler olsun // @Shellac reis kilit burasi
Neyse geçmiş olsun ikimizede.Reis macin yayini wardi izleen kafayi yerdin benim bi kuponda 10.5 dan gitti gidiyorlar kale dibinde sut cekmiyorlar sacma sacma oyun oldu 43 den 47 ye kadar 4 gol oluyor 20 dakkada bilerek bahse göre atmadilar neyse umarim yüksek oynayan yoktur ben zevkine attim ama oyuna aldanip yuksek basan wardir //