- 112,028
- 62,813
- 113
Puh la bunada yazik olmus fark 26 olmustipu bi araElimizde bu war
Puh la bunada yazik olmus fark 26 olmustipu bi araElimizde bu war
Filipinler maci yeni basliyor. Sen bayanlarla karistirmissinFilipin gelck gibi 2de baslayan mac iptal galiba
Mac sonuclanmadi ama dimi kuponda kanka bende bulamadim o maciTaywan ne oldubyaw kayipbsitede birsey yazmiyor.. neyse flipinler antreman yapar simdi
Ertelndi knkaTaywan ne oldubyaw kayipbsitede birsey yazmiyor.. neyse flipinler antreman yapar simdi
Yok kuponda normal duruyor icerik yok ama mac baslamisti takip ediyordum ben dep 0..4 olarak baslamistiMac sonuclanmadi ama dimi kuponda kanka bende bulamadim o maci
Para varsa 27 fark olmaza gir bizde yokUlenn Filipinler bi oynayalim dedik yoksa simdiye 30 sayi fark olmasi lazimdi
.
Taiwan ligindrki macmiYok kuponda normal duruyor icerik yok ama mac baslamisti takip ediyordum ben dep 0..4 olarak baslamisti
Yaw acaba isimmi degisstii iotall oldugu nerde yaziyor çalışıyorm detayli arayamadim simdiTaiwan ligindrki macmi
He okFilipinler maci yeni basliyor. Sen bayanlarla karistirmissin
Bn baktim en son 0.0 yaziyordu sofascoreYaw acaba isimmi degisstii iotall oldugu nerde yaziyor çalışıyorm detayli arayamadim simdi
Kuponda ne yaziyo macaYaw acaba isimmi degisstii iotall oldugu nerde yaziyor çalışıyorm detayli arayamadim simdi