Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Kaneko55 | Fransa 🇫🇷

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
0.00

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,771
2,388
113
Umarım çekmemişlerdir parayı dicem ama çoktan hızli yöntemlerle çekmistir

hajdarevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
405
203
43
Talihsizliğin bu kadarı... Sen kalk çılgınlık yap basketbol handikapı gibi 9.5 handikaptan fransa al fransa 14 gol atsın ama paranı doya doya çekeme. Kumar parası haramdır eyvallah ama bu kazanç ananın ak sütü gibi helaldi sana. Çok yazık

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,882
4,995
113
Sayfa kupon paylaş alani olmuş maşallah maşallah walla şaka gibisiniz konu şu ki pekte uzatmak istemiyorum daha dün bu siteden 6..7k para cektim ama tabi burda kupon paylaşmadım ki uzun zamandır da bu konular war diye kupon paylaşımı yapmıyordum giden benim yatirm 500 tl olur benim için çok önemli değil.. çok ihtiyacı olan birinin parası yada sizinde gidebilirdi kuponlariniz warsa kupon paylaşım Ana sayfada açık neden orda paylasmiyorsunuz.. Neyse sadece şunu düşünün bunu yapan aranızdan biri..

Herkese iyi formlar..

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,649
30,910
113
Hesabı alsada parayı coktan cekmıslerdır yazık gunah vallahı

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,222
6,031
113
Sayfa kupon paylaş alani olmuş maşallah maşallah walla şaka gibisiniz konu şu ki pekte uzatmak istemiyorum daha dün bu siteden 6..7k para cektim ama tabi burda kupon paylaşmadım ki uzun zamandır da bu konular war diye kupon paylaşımı yapmıyordum giden benim yatirm 500 tl olur benim için çok önemli değil.. çok ihtiyacı olan birinin parası yada sizinde gidebilirdi kuponlariniz warsa kupon paylaşım Ana sayfada açık neden orda paylasmiyorsunuz.. Neyse sadece şunu düşünün bunu yapan aranızdan biri..

Herkese iyi formlar..
Ben hata yaptigimi yazmistim. Ama konu fransa olunca konusu acildikca hataya devam ettim. Kendi adima ozur dilerim. Gecmis olsun tekrar