Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Kaneko55 | Fransa 🇫🇷

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
0.00

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,651
9,997
113
Zaten oyle benim basima geldigi icin biliyorum bende cekimde yapmadilar erittiler bakiyeyi şöyle düşün bakiye erirse kimin yararina olur sadece ve sadece vbetin çok yazmak istedigim şey varda su vbete neyse diyelim 3k param gitmisti
Öyle hocam zaten muhtemelen bütün forumlarda vbetin çalışanlardan birisi Multi hesap ile takılıp takip ediyor kupon para görünce çöküyor hemen iki aşamalı varken sitenin içinden birisi dışında kimse hesaba erişemez

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,649
30,910
113
Öyle hocam zaten muhtemelen bütün forumlarda vbetin çalışanlardan birisi Multi hesap ile takılıp takip ediyor kupon para görünce çöküyor hemen iki aşamalı varken sitenin içinden birisi dışında kimse hesaba erişemez
2fa sı acık deılmıs ama

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,649
30,910
113
Vbet olunca şaşırmadım açıkçası kendi çalışan adminlerinden bı tanesini yapmıyorsa hicbirsey bilmiyorum daha iki hafta olmadı forum dışı bir arkadaşın hesabından iki aşamalı olmasına rağmen 22k bakiyesini aldılar
Oha bunu bılmıyodum yuh

geverok

Masa tenisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
620
93
Bak az önce biri yazdı 2FA açıkken 22k almışlar vbetten :)
Sadece bu forumda iki kişinin fa açıkken bakiyesi çekildi vbetin türkiye elemanları çalıyordur hacker olan adamforumami gelir

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,651
9,997
113
Saka gbı yemınle betcoyu bırakırım ben o zmn
Betcoluk durum yokki ortada betcolari bende sevmem ama site çalışanı karaktersizse her sitede olabilir vbet buna ısrarla çözüm bulmuyor hergun kaç tane şikayet var bakiye çalınıyor diye sorunu cozemiyorsan ekibi yenile bak nasıl çözülüyor sorun

geverok

Masa tenisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
620
93
Betcoluk durum yokki ortada betcolari bende sevmem ama site çalışanı karaktersizse her sitede olabilir vbet buna ısrarla çözüm bulmuyor hergun kaç tane şikayet var bakiye çalınıyor diye sorunu cozemiyorsan ekibi yenile bak nasıl çözülüyor sorun
Haberleri yoktur bile bence

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,883
4,997
113
Yaw konu uzuyor gece gece hani çokta kafa şişirmemek lazım yaw anlık Bi olay buraya kuponu tmm yeşil yapın iy sonu 5k ya bozdum yazdim çay almaya mutfaa gittim geldim hesap kapanmış :)

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,762
16,579
113
site içinden ise zaten 2fa açık olsa da yapıyorlar bunu vbette hatta çoğu sitede yapıyorlar 2fa işin makyajı. adam sana o parayı vermek istemiyorsa çok da zor değil site içinden eritmesi yada başka birine yaptırtması. jojo matbet gibi sitelerde de çok oluyor bu. hatta 2 aşamalı doğrulamaya geçirtmek için bonuslar verdiler işte 2 aydır. muhtemelen yarın öbür gün o sitelerden de duyacağız bunu. hani kasada bakiye tutmayın deniliyor zaten ama bu arkadaşın ki son seviye. adam kupon fotosu attı takip ettik 1 saatte çatara patara götürdüler hesabı aw çocukları.

geverok

Masa tenisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
620
93
O da olabilir de sonuçta şikayeti canlı desteğe veya maille yazanlar var hiç bir tane dürüst çalışanına denk gelip sorunu yukaridakilere ileten olmuyor mu acaba
Bunu zaten bi kişi yapamaz grup bunlar

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,651
9,997
113
Yaw konu uzuyor gece gece hani çokta kafa şişirmemek lazım yaw anlık Bi olay buraya kuponu tmm yeşil yapın iy sonu 5k ya bozdum yazdim çay almaya mutfaa gittim geldim hesap kapanmış :)
Öyle de hocam 1 lira bile olsa sitenin insanı keriz yerine koyması insanın zoruna gidiyor

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,651
9,997
113
Sponsor oldukları iki tane sağlam platform lazım çıkıp siteye senin sitende bu durum yaşanıyor ben kendi platformumda seni sponsor yapıp üyelerimin parasını riske attıramam diyip siteye yol vermesi lazım anca bu şekilde bı sonuca varmaya çalışılır o bir platform da çıkar mı bilmiyorum yoksa bu sorun devam edecek kendi adınıza da sorunu çözmek için tercih etmeyin kendi paranızla rezil olmayın

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,755
35,976
113
Bana dm den yaz ben söverim sıkıntı yok hatta açıktan diyorum vbet bu kişiyi aciklamssa o kadarda şikayet war kendisi yapıyor demek ki..
kanka bunu site yapıyor kısacası olay bu yoksa niye isim vermesin benimde demgebet de oldu adamlara sordum bana isim soyisin ip adrrei herşeyi vermişti bunlar nie vermio acaba