Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Kaneko55 | Fransa 🇫🇷

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
0.00

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,505
5,948
113
kanka bunu site yapıyor kısacası olay bu yoksa niye isim vermesin benimde demgebet de oldu adamlara sordum bana isim soyisin ip adrrei herşeyi vermişti bunlar nie vermio acaba
Ayni muhabbet betbigoda, başıma geldi adamın tüm bilgilerini ip adresini vs vermişlerdi. Ondan sonra kulisbet ile vbetde oldu hiç bir şekilde bilgi vermediler gönderilen hesabın bile o yüzden kendileri yapıyor piçler

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,651
9,997
113
kanka bunu site yapıyor kısacası olay bu yoksa niye isim vermesin benimde demgebet de oldu adamlara sordum bana isim soyisin ip adrrei herşeyi vermişti bunlar nie vermio acaba
Önceden pronette çok olurdu bu olay milanobet restbet betvole bunlarda benim kaç defa yüklü bakiyem gitti ama hepsi de senin dediğin gibi ip vs hepsini benle paylaşıp farklı kişiler olduğu için şifre yenileyip bakiyeyi iade etmişlerdi kumar oynatanlar bile eskiden güzeldi şimdi piyasada karakterli site kalmadı eski karakterli siteleri de karaktersiz kişiler devraldı

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,505
5,948
113
Önceden pronette çok olurdu bu olay milanobet restbet betvole bunlarda benim kaç defa yüklü bakiyem gitti ama hepsi de senin dediğin gibi ip vs hepsini benle paylaşıp farklı kişiler olduğu için şifre yenileyip bakiyeyi iade etmişlerdi kumar oynatanlar bile eskiden güzeldi şimdi piyasada karakterli site kalmadı eski karakterli siteleri de karaktersiz kişiler devraldı
Kanka eskiden bu kumarı basit insanlar oynayamıyordu Bi anlamı oluyordu siteler elinde olan tassakli üyeleri kaybetmek istemiyordu. Şimdi bi velet 18 demeden anne baba ebe dede hepsine hesap açıp ortalığı skmeye çalışıyor sitelerde buna karşılık haklı haksız demeden üyeyi skiyor

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,883
4,995
113
Dostlar bu arada vbete gece mail atmıştım hesabı bloke etmişlerdi bugün açmışlar kripto çekimi iptal etmişler bakiyeyi çektim..

Ama hala hangi hesap ip çekmeye çalıştı bilgi alamadım sizde vbet kuponu paylaşırken dikkatli olun.. iyi formlar

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,222
6,031
113
Dostlar bu arada vbete gece mail atmıştım hesabı bloke etmişlerdi bugün açmışlar kripto çekimi iptal etmişler bakiyeyi çektim..

Ama hala hangi hesap ip çekmeye çalıştı bilgi alamadım sizde vbet kuponu paylaşırken dikkatli olun.. iyi formlar
Valla mucize olmus :) O paranin gelecegi varmis. Hayirli olsun

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,596
5,115
113

İyi bari parayı kurtarmissin dahada uğrama

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,649
30,910
113

Iyı barı tebrıkler