valla booker attırmaya çalıştılar eşşekler bi baktılar süre bitmişPnix // bookerr e sayı attıralim derken yenilmiş ordan 😄 doncıc de aw sonlarda topu istemedi hep asist e attı... Bende rekor yapmasın diye oynamıştım yapmadı 😀😀
valla booker attırmaya çalıştılar eşşekler bi baktılar süre bitmişPnix // bookerr e sayı attıralim derken yenilmiş ordan 😄 doncıc de aw sonlarda topu istemedi hep asist e attı... Bende rekor yapmasın diye oynamıştım yapmadı 😀😀
Doncic masaya vurdu mu kırıyo işte aga 😂Rekorunu kirsin maçı da atlantaya salsin dedik olmadi .Düşünce doğruydu ama oyuncu yanlis oldu Bookermis bizim kafadaki kişiEkli dosyayı görüntüle 464613
Darısı Alperene diyelimDoncic masaya vurdu mu kırıyo işte aga 😂
Alperen yaşına göre iyi. Ama ciddi anlamda kopukluklar yaşıyo maç içinde. Hele ki kritik noktalarda sorumluluk verecek seviyede değil henüz benim fikrim.Darısı Alperene diyelim
Zamanla tecrübe kazandıkça oralari da oynamayı öğrenir potansiyeli oldukça yüksek bekleyip görelimAlperen yaşına göre iyi. Ama ciddi anlamda kopukluklar yaşıyo maç içinde. Hele ki kritik noktalarda sorumluluk verecek seviyede değil henüz benim fikrim.
Tabiki tecrübe kazanacak daha. Ama kritik noktalarda cidden çok hata yapıyor. Eksi yanı bu. Allstarımıza laf yok yoksa. Helali var.Zamanla tecrübe kazandıkça oralari da oynamayı öğrenir potansiyeli oldukça yüksek bekleyip görelim