- 5,879
- 4,988
- 113
2 sewmedigim takim bahsi bakalim//
Ekli dosyalar
-
90.8 KB Görüntüleme: 16
Eywallah reis. Bu sewmedigim takımlarının yanında bide ajax macinij izliyorum bundan sonra böyle böyle sevmediklerimi takip edecemBol şanslar reis
Bol sans kardes.cok guzel oran bulmussun madridde umarim gelir2 sewmedigim takim bahsi bakalim//
Eyw kumcu dinyaperBomba olmuş kardeşim 🤩🤩
Benfica 6 dakkkada kirmjzii yedi boşuna sevmiyorum demiyorum
Madrid son dk won ama adi benfica kirmizi yedi paket olduk2 sewmedigim takim bahsi bakalim//
Madrid bankoydu yaw hesapta fazla yoktu 40tan sonra atacak diye bekliyordum attida ama ajax koydum yenilir diye gitti o attiMadrid son dk won ama adi benfica kirmizi yedi paket olduk
Cok surpriz olmus buda beMadrid bankoydu yaw hesapta fazla yoktu 40tan sonra atacak diye bekliyordum attida ama ajax koydum yenilir diye gitti o atti![]()
Bu banko reis benfica terso yaptı dakka 6 kirmizi nedir yaw sanki porto ile oynuyor olmasin sampiyon felan bi daha
Kırmızı kart üzdü reisBu banko reis benfica terso yaptı dakka 6 kirmizi nedir yaw sanki porto ile oynuyor olmasin sampiyon felan bi daha
Tersini aldim yaw ama tekli almisim madridde wardi normalde bundaCok surpriz olmus buda be
Tbrkler broTersini aldim yaw ama tekli almisim madridde wardi normalde bunda