- 15,855
- 9,788
- 113
Yok la 1 saat sonraRoll devam mı @KANSIZ
Yok la 1 saat sonraRoll devam mı @KANSIZ
La başka dün çektim bugün yeni kupon atmam için süre var onu bekliyomSalla kupon çekme o zaman
Tamam reisYok la 1 saat sonra
O nasıl bir siteymiş günde bir kupon tek mi yapılıyor hahaha 😂😂😂La başka dün çektim bugün yeni kupon atmam için süre var onu bekliyom
Tek kupon değil aga jokerde tekrar freebet almak için 24 saat geçmesi lazımO nasıl bir siteymiş günde bir kupon tek mi yapılıyor hahaha 😂😂😂
Senin de dümenin ortaya çıkar yakındaGereği varmiydi aga harbi gereksiz iş yapiyosunuz ya kapatın konuyu harbiden bak b0kunu cikardiniz
La sen rahatsız misin iki takıldık diye ana avrat katmaya basladin ortayaGereği varmiydi aga harbi gereksiz iş yapiyosunuz ya kapatın konuyu harbiden bak b0kunu cikardiniz
Yaw ben ne bilem freebeti felan adam 1 saat felan diyor açıklama yapmıyor kiTek kupon değil aga jokerde tekrar freebet almak için 24 saat geçmesi lazım
Hayırdır yauw dostum @Barrios 🙄La sen rahatsız misin iki takıldık diye ana avrat katmaya basladin ortaya
Adamin hayatı kolpa üzerine fazla ustelemeyin he diyin geçinYaw ben ne bilem freebeti felan adam 1 saat felan diyor açıklama yapmıyor ki
Aga adamlarin yaptığı muameleye baksana ben iftiraya falan gelemem kimse kusura bakmasınLa sen rahatsız misin iki takıldık diye ana avrat katmaya basladin ortaya
Boş konu kankaHayırdır yauw dostum @Barrios 🙄
Tabii dost 🔐@Shellac kitle de dost biz yeni konu acariz