- 17,318
- 10,125
- 113
500den fazla Kdrama izlemişimdir benle yarışma sen o konuda boşver 😂😂Sadece bloodhounds izlemişim🥲
500den fazla Kdrama izlemişimdir benle yarışma sen o konuda boşver 😂😂Sadece bloodhounds izlemişim🥲
My name500den fazla Kdrama izlemişimdir benle yarışma sen o konuda boşver 😂😂
Kapisiyoz mu 5 kere prison break 7 keree ezel (kör Meliha sahneleri hariç) 6 kere karadayi500den fazla Kdrama izlemişimdir benle yarışma sen o konuda boşver 😂😂
Ben benle yarışma diyorum sen dizi öneriyorsun hepsini izledim 😂😂My name
Sweet home
Taxi driver
Vigilante
İzle sende
4 kere Uzumaki narutoyu izledim ne anlatıyon 😂😂Kapisiyoz mu 5 kere prison break 7 keree ezel (kör Meliha sahneleri hariç) 6 kere karadayi
4x700 bölüm Naruto izlemiş Aga yarışamazsın kiKapisiyoz mu 5 kere prison break 7 keree ezel (kör Meliha sahneleri hariç) 6 kere karadayi
15 sene önce lisedeki kızlar animeciydi bizim şimdi çoluk çocuk sahibi oldular ah zaman geçiyor o zamanda okuldan kaçıp iddia bayisine giderdim şimdi iddia bayisi bana geliyor4 kere Uzumaki narutoyu izledim ne anlatıyon 😂😂
Babayla zor yarışırlar @makina1234x700 bölüm Naruto izlemiş Aga yarışamazsın ki
Borutoyla birlikte 1000 bölüm dost 😂4x700 bölüm Naruto izlemiş Aga yarışamazsın ki
Benle dizi filmde yarışılmaz tahminim ya 😂Babayla zor yarışırlar @makina123
Dxd izledin mi dostBenle dizi filmde yarışılmaz tahminim ya 😂
Animeci tanıdığım olmadı izleyecek dizi film kalmadığı için naruto izledim iyiki izlemişim dizi filmden daha iyi 🍀15 sene önce lisedeki kızlar animeciydi bizim şimdi çoluk çocuk sahibi oldular ah zaman geçiyor o zamanda okuldan kaçıp iddia bayisine giderdim şimdi iddia bayisi bana geliyor