- 8,903
- 6,261
- 113
1 k da ben sponsor olayım da kazan bu defaNiye kazanamıyoz biz mk ya
1 k da ben sponsor olayım da kazan bu defaNiye kazanamıyoz biz mk ya
En sevdiğim en sevdiğim hadi hadi1 k da ben sponsor olayım da kazan bu defa
Mesela yaniEn sevdiğim en sevdiğim hadi hadi
Aga son 3 maçını gördüm 3 u de gelmedi böyle nasıl konusuyon ki hahshxxBana sorsaydın o bin lira şu an 4.000 lira olmuştu 4 oran vardı bir tane botoko maçı 80'den sonra gol gelir diyordum 85'te geldi
Geç kaldın Dm attimMesela yani
Sponsoru rol açıyor bakti olmadiEvet sırada ki roll cuyu takip etcez artık açar birazdan konu
Joker mı alcaz1 k da ben sponsor olayım da kazan bu defa
Yok farklı biriSponsoru rol açıyor bakti olmadi![]()
Öyle söylüyorum işteAga son 3 maçını gördüm 3 u de gelmedi böyle nasıl konusuyon ki hahshxx
He aldıkJoker mı alcaz
Yav bilerek hepsi ayarlı daha büyük miktarlar tutsun diye ayak yapiyorumÖyle söylüyorum işte
Deneyelim kendimizi o zaman kaç tane biliyoruz Demek ki bakalım bu maç İlk yarı bir gol MillonariosAga son 3 maçını gördüm 3 u de gelmedi böyle nasıl konusuyon ki hahshxx
Lafım şaka çok bilenin ne işi var burda 3 bilip 5 yatıyoruz klasik buDeneyelim kendimizi o zaman kaç tane biliyoruz Demek ki bakalım bu maç İlk yarı bir gol Millonarios
Biliyorum biliyorum Kral Ama kendimi deniyorum İşte bu şekilde bakalımLafım şaka çok bilenin ne işi var burda 3 bilip 5 yatıyoruz klasik bu
Hadi bakalım bu yatsın oynadığın tutsunBiliyorum biliyorum Kral Ama kendimi deniyorum İşte bu şekilde bakalım
Bak kesin migimnasia basket ilk çeyrek 41.5 alt biterse telegramdan yaz kansızspor
hızlandılar ya zora girdiBak kesin mi
Barem hala belli olmazhızlandılar ya zora girdi