- 44,624
- 8,576
- 113
Sen nerdesin dost akşama kadar takip ettiğin roller başarısiz oldu bı tane takip etmedin o da kazandiKaçırdık köfteyi mnaaa
Sen nerdesin dost akşama kadar takip ettiğin roller başarısiz oldu bı tane takip etmedin o da kazandiKaçırdık köfteyi mnaaa
Banada atma ihtimalin var bekliyoruz Şuanlıkdm kapalıı
tebriklerrrr bu kez oldu demek ha yorulmuştukÇekim gelince @tahir1603 e atarım o ulaşır size beyler yarısi sponsora gitcek maalesef çok bişey dagitmiyoz
Kime ne aticazÇekim gelince @tahir1603 e atarım o ulaşır size beyler yarısi sponsora gitcek maalesef çok bişey dagitmiyoz
@snnemre toprak sahibiÇekim gelince @tahir1603 e atarım o ulaşır size beyler yarısi sponsora gitcek maalesef çok bişey dagitmiyoz
Direk şimdiden atalım mı tahire IBAN onun dm açıkÇekim gelince @tahir1603 e atarım o ulaşır size beyler yarısi sponsora gitcek maalesef çok bişey dagitmiyoz
Hangi siteye atcanSen nerdesin dost akşama kadar takip ettiğin roller başarısiz oldu bı tane takip etmedin o da kazandi
Ulan o kadar rol takip ettik gelmedi bi gittik bu geldi vay amkKaçırdık köfteyi mnaaa
Neyi ödülü mü ne sitesi dost ben bugün 1 tane sigara içmedim yemek yemedim üstümü giydim parayı bekliyorum direkt petrol büfe ne bulursam@nightm
Hangi siteye atcan
Eyw ben de ama yüksetlmrm lazımNeyi ödülü mü ne sitesi dost ben bugün 1 tane sigara içmedim yemek yemedim üstümü giydim parayı bekliyorum direkt petrol büfe ne bulursam
İyi sevmediğim yok 3k atarsın bana hwhdhs
İnş katlarsin 20k yaparsın ne diyim dostEyw ben de ama yüksetlmrm lazım
Ben sana yazdım knk dm denİyi sevmediğim yok 3k atarsın bana hwhdhs
Zaten puahahahİyi sevmediğim yok 3k atarsın bana hwhdhs
Atınca attım deZaten puahahah
TmAtınca attım de