- 22,237
- 7,020
- 113
S
Sen seçecenEvet kimleri secti
Sen seçecenEvet kimleri secti
He anladim abiPeki bakalm varol yigidm rafik aramizdaki muhabbettn ole.antpli.dglm
KabulümBeyler valla daha fazla dagitirdik da konu sahibine vericem 1k sini geri 2200 kaliyo isterseniz 2kisiye roll açtırmak belki daha fazla ulaşırlar yada 4x250 dagitaj
Olsun o gece adamin bilinci yoktu bu halinede sukur rafikimBenim arkadaş kazadan sonra evde yatıyor elimden birşeyde gelmiyor
20 verBeyler valla daha fazla dagitirdik da konu sahibine vericem 1k sini geri 2200 kaliyo isterseniz 2kisiye roll açtırmak belki daha fazla ulaşırlar yada 4x250 dagitaj
Kazandık mıRolü yapan sensin kim seçecek
VarızBenimle varmisiniz yoldaşlar 1 adıma daha
Daha fazla kişi 4 iyiBeyler valla daha fazla dagitirdik da konu sahibine vericem 1k sini geri 2200 kaliyo isterseniz 2kisiye roll açtırmak belki daha fazla ulaşırlar yada 4x250 dagitaj
Sen seç ustaBeyler valla daha fazla dagitirdik da konu sahibine vericem 1k sini geri 2200 kaliyo isterseniz 2kisiye roll açtırmak belki daha fazla ulaşırlar yada 4x250 dagitaj
Bakacaz kazandık mı @KANSIZKazandık mı
250 ver bence dostBeyler valla daha fazla dagitirdik da konu sahibine vericem 1k sini geri 2200 kaliyo isterseniz 2kisiye roll açtırmak belki daha fazla ulaşırlar yada 4x250 dagitaj
Ben seni tutuyorumBakacaz kazandık mı @KANSIZ
1500 ile sen yeni roll aç. 2 kişiye 300 verBeyler valla daha fazla dagitirdik da konu sahibine vericem 1k sini geri 2200 kaliyo isterseniz 2kisiye roll açtırmak belki daha fazla ulaşırlar yada 4x250 dagitaj
Aynen öyle valla da işte parası var mı yok mu bilmiyorumOlsun o gece adamin bilinci yoktu bu halinede sukur rafikim
Konu sahıbıne 250 verBeyler valla daha fazla dagitirdik da konu sahibine vericem 1k sini geri 2200 kaliyo isterseniz 2kisiye roll açtırmak belki daha fazla ulaşırlar yada 4x250 dagitaj
Ben bile kendimi tutamıyorum bu kansız işim içindeykenBen seni tutuyorum
ŞahinbeyliyimBu formda hiç Antepli yokmu yav bir Eşref vardı oda üni okumuş 4 yil
Olur hersey yerine gelir rafikm allah buyukAynen öyle valla da işte parası var mı yok mu bilmiyorum
Valla bende sahinbeyliyim neresiŞahinbeyliyim