- 49,690
- 37,734
- 113
Hyperle hakan konumu acıyo forumda paso rol takıpteler adamsın5 @Hyper28 kendi cebimizden vermek bari
Hyperle hakan konumu acıyo forumda paso rol takıpteler adamsın5 @Hyper28 kendi cebimizden vermek bari
20 verKanka sen olsan napardin yeminle 800 kaldı bana
Burası kurtlar sofrasi yiğidim yenilere yer yokBaşaramadık abi
Biliom ama boşa da düşürmek istemiomHyperle hakan konumu acıyo forumda paso rol takıpteler adamsın
Ahmet bana atacak zaten senin cebinde kalsın saolasın yiğidimbu benim parayı sana atsın sen rol aç ne dersin
Hakedene verdin sıkma canını onları da dışlamayınBiliom ama boşa da düşürmek istemiom
Eyw joker et freebet var dir kullanacaksanAhmet bana atacak zaten senin cebinde kalsın saolasın yiğidim
Dm açArkada bı sponsor daha var yine konu accam bu roll den ben bişi kazanamadim aw
O rollude takip edebilirmiyim seri para lazimArkada bı sponsor daha var yine konu accam bu roll den ben bişi kazanamadim aw
Öncekiler den de kazanamiyon ki 😁 batıyor ilk kez rol bitirdinArkada bı sponsor daha var yine konu accam bu roll den ben bişi kazanamadim aw
Tevekal sana diyorum çok dağıtma diye 3 kişiye vereceğin yerde 5 kişiye verdinArkada bı sponsor daha var yine konu accam bu roll den ben bişi kazanamadim aw
1 K yaparsam aklımda ki oEyw joker et freebet var dir kullanacaksan
Ben atmicam ki birine veririm o atar
Gizli miArkada bı sponsor daha var yine konu accam bu roll den ben bişi kazanamadim aw