- 46,761
- 9,228
- 113
Tanımadığı kişiden yardım almasın dolandırırlar kimse o bilet alacakGidiş geliş uçak bileti sanırım
Tanımadığı kişiden yardım almasın dolandırırlar kimse o bilet alacakGidiş geliş uçak bileti sanırım
Baktimda çok mnatikli gelmedi anapara 5 katı çevrim freebette min 3 lu kombinVay be yakındır bende yerim ama 2 gündür yatırmıyorum unuturlar belki jsjsjsjs yapmazlar hemen
O cozuldu sira kumar parasindaNe bilet parasıymışş ☺
Hocam ona eyvallah de geç bence frebet 3 lü olmasa neyse deBaktimda çok mnatikli gelmedi anapara 5 katı çevrim freebette min 3 lu kombin![]()
Paşam benim 🤣O cozuldu sira kumar parasinda
Max çekim varmıBaktimda çok mnatikli gelmedi anapara 5 katı çevrim freebette min 3 lu kombin![]()
Jokeri dene dost 1e 1 iBaktimda çok mnatikli gelmedi anapara 5 katı çevrim freebette min 3 lu kombin![]()
Takılıyorum dost ksurua bakmaTek sen yoksun bide kendini daha öne çıkarmaya çalışıyorsun ayıp yani
Joker sıkıntılı site hocam kimsenin bulaşmasını tavsiye etmem şahsenJokeri dene dost 1e 1 i
NiyeJoker sıkıntılı site hocam kimsenin bulaşmasını tavsiye etmem şahsen
Kuralllarda gormedim ama yok sanırımMax çekim varmı
Valla hocam ben bu 1 e 1 den 3 4 defa cekmistim gonderdilerJoker sıkıntılı site hocam kimsenin bulaşmasını tavsiye etmem şahsen
Çok şikayet var hakkında bu aralar bakiye sikme bakiyeyle oynama client locked vs
Bi gün harbiden takılcan buralarda bi yere dikkatli ol dostumTakılıyorum dost ksurua bakma
Ben en iyisi ise gideyimJokeri dene dost 1e 1 i
çoğu kişi alıyorJoker sıkıntılı site hocam kimsenin bulaşmasını tavsiye etmem şahsen
O zaman denenebilirKuralllarda gormedim ama yok sanırım
Bilmiyorum artık kaara geçtiğinde kazımaya başlıyor site dikkat et vallaValla hocam ben bu 1 e 1 den 3 4 defa cekmistim gonderdiler