- 26,420
- 16,433
- 113
Kazansa da kaybediyo harbi losers olmuş buOlum bana harbiden 400 TL kaldı lan nasıl oldu bu
Kazansa da kaybediyo harbi losers olmuş buOlum bana harbiden 400 TL kaldı lan nasıl oldu bu
bos yapma kardeş herkesin niyetını ben bılırım adamı nıye asagılıyorsun takıp ettı mı ettı konu kapanmıstır odulunu alacak listede olmasa bile kansıza yazar yine gönderttirirdim para mevzusu icin kalp kırmayınO beni anladı da sen neden bana muhabbet yapıyosun dostum
EstGerek yok emmi . İdare ederim. Düşüncen için teşekkürler
Knk napıyon aw oguzhana atsana dmDm atamıyorum
TR570006701000000036251561
Ercan alkış çok saol dost
Ol bir sponsorda adina 2 3 kişiye ulasalimLa sonuclandir listeyi net haliyle artıklistede olmayan iki kişiye sogra parasinatyim dedim kimi yazdiysam aldın listeye neyse ben ise gidiyorum
şansınız bol olsun
Attım sil bu postu dost afiyet olsunDm atamıyorum
TR570006701000000036251561
Ercan alkış çok saol dost
Kafadar la bayrami almadm.onlara at feehat atacaksanLa sonuclandir listeyi net haliyle artıklistede olmayan iki kişiye sogra parasinatyim dedim kimi yazdiysam aldın listeye neyse ben ise gidiyorum
şansınız bol olsun
Dik kafalı bir kardeşimiz S etbos yapma kardeş herkesin niyetını ben bılırım adamı nıye asagılıyorsun takıp ettı mı ettı konu kapanmıstır odulunu alacak listede olmasa bile kansıza yazar yine gönderttirirdim para mevzusu icin kalp kırmayın
Olayım dost senimi kiralimOl bir sponsorda adina 2 3 kişiye ulasalim![]()
O zaman tmm listeden cikarmEline sağlık.
@Kafadar21 borç değil,geri göndermene gerek yok.
Kesene bereketAttım sil bu postu dost afiyet olsun
EyvallahEline sağlık.
@Kafadar21 borç değil,geri göndermene gerek yok.
Kafadara atmam da bayrama attımKafadar la bayrami almadm.onlara at feehat atacaksan
Canın sağolsunBeyler 300 atcaktik valla 250 atcaz hakkinizi helal edin yoksa -ye dusuyoz bide cebimizden vercez
Çok teşekkür ederim dost sağolasın vallaAttım sil bu postu dost afiyet olsun
Yazıyorum dostOlayım dost senimi kiralim