- 22,548
- 28,891
- 113
ne biletmiş arkadaş otobus mu tren bileti mi kim nereye gidiyor biri allah için açıklasın şunu vallahi merak ettımArkadasim 2 saat once bilet paran yoktu sana yatdimci oldular birak birazda baskasi faydalansin
ne biletmiş arkadaş otobus mu tren bileti mi kim nereye gidiyor biri allah için açıklasın şunu vallahi merak ettımArkadasim 2 saat once bilet paran yoktu sana yatdimci oldular birak birazda baskasi faydalansin
Çok doğruArkadasim 2 saat once bilet paran yoktu sana yatdimci oldular birak birazda baskasi faydalansin
Mkrc konusnda söyledim yane biletmiş arkadaş otobus mu tren bileti mi kim nereye gidiyor biri allah için açıklasın şunu vallahi merak ettım
Banka kartın yok mu knk jojo mojo 100 var gayette güvenli Oyun kartı alışverşi yapıyosun miss gibiEee şimdi mapıcaz kim ortak olcak benle 250 siteye atılmaz
bende merak ettim 🙂ne biletmiş arkadaş otobus mu tren bileti mi kim nereye gidiyor biri allah için açıklasın şunu vallahi merak ettım
Madridking354.comBeyler 250 ortak olcak varsa gelsin bende 250 arası site yok min 500
Inan bende bilmiyorum ama isi cozuldu velsahil hala durmuone biletmiş arkadaş otobus mu tren bileti mi kim nereye gidiyor biri allah için açıklasın şunu vallahi merak ettım
Otobüs biletine biletmiş arkadaş otobus mu tren bileti mi kim nereye gidiyor biri allah için açıklasın şunu vallahi merak ettım
çok adaletli oldu liste@Shellac won ve kilit
Ödüller birazdan sahibini bulur geceniz güzel olsun beyler
O son adımı aticaktik ahhhh
Kanka listeyi vallahi ben yapmadimçok adaletli oldu liste
Yazdım dm den dostBeyler listedekilee İBAN SALSİNNN
Yok knk yaBanka kartın yok mu knk jojo mojo 100 var gayette güvenli Oyun kartı alışverşi yapıyosun miss gibi
250 atilan cok site var kankaBeyler 250 ortak olcak varsa gelsin bende 250 arası site yok min 500
250 alan çok site varBeyler 250 ortak olcak varsa gelsin bende 250 arası site yok min 500
Sigara aldin ya ciğerler costu ceneye vurdu dimi😂😂Bir rolling savaşının daha sonuna geldiniz.