- 2,193
- 702
- 113
Jojonun kodundan roll gelir mi?JoJo kod atar mı?
Jojonun kodundan roll gelir mi?JoJo kod atar mı?
Yok almadım daha emmi . Petrolün önünde bekliyorumSigara aldin ya ciğerler costu ceneye vurdu dimi😂😂
Bakayım en bilindi nete var250 alan çok site var
Gönderdim kankaBeyler listedekilee İBAN SALSİNNN
Sirami beklion😂😂Yok almadım daha emmi . Petrolün önünde bekliyorum
roll açıp parayı 10a katlayıpta jojo gibi çapsız bir sitenin kodunu bekleyen de ilk defa görüyorumJoJo kod atar mı?
Pompacıyı bekliyorumSirami beklion😂😂
Yattı mı kafana o bonus dost anaparaya 2 basket bilsen her türlü 10/15 çekiyorsun zaten gelmezse freebete basKafadara atmam da bayrama attım![]()
Lpg kaç olmuş ustaPompacıyı bekliyorum
La ben oguza dm atamiyorum ne olcek simdi sana parayi atsa yicen😂😂Pompacıyı bekliyorum
Bana atLa ben oguza dm atamiyorum ne olcek simdi sana parayi atsa yicen😂😂
Yemem emmi sen beni tanımıyorsun. Yiyici olan @JoeQuanqaLa ben oguza dm atamiyorum ne olcek simdi sana parayi atsa yicen😂😂
İbanıBana at
Atarsa aw jojojun 😂🤣roll açıp parayı 10a katlayıpta jojo gibi çapsız bir sitenin kodunu bekleyen de ilk defa görüyorum
Oooo tam sahtekar 4 sene once 250 tl faturam var ode dedi bi baktim siteye 1300 tl yatirmisiz kayip uste bide faturasini odedim😂😂Yemem emmi sen beni tanımıyorsun. Yiyici olan @JoeQuanqa
Gece filitresi dio neyse o😂😂
İban işini hallettin miOooo tam sahtekar 4 sene once 250 tl faturam var ode dedi bi baktim siteye 1300 tl yatirmisiz kayip uste bide faturasini odedim😂😂
Ulen ben tutun iciom😂😂Uzun parlament aldım 2027 ye kadar içerim artık @kadircan4747
Cidden anlamiyorum guvensizlik felan degilCanın sağ olsun