- 2,881
- 506
- 113
Arkadaşlar maçı seçip başlayacağım acele etmeyin hedefe ulaşırım inşallah . En iyi takip yalanları seçeceğiz
Bol şansArkadaşlar maçı seçip başlayacağım acele etmeyin hedefe ulaşırım inşallah . En iyi takip yalanları seçeceğiz
En iyi yalayanlari mi seçicez dedin ustaları var o işin burda merak etme dostArkadaşlar maçı seçip başlayacağım acele etmeyin hedefe ulaşırım inşallah . En iyi takip yalanları seçeceğiz
bol şans tatlı yalanlarlaArkadaşlar maçı seçip başlayacağım acele etmeyin hedefe ulaşırım inşallah . En iyi takip yalanları seçeceğiz
Anlamadım kardeşim yalanlarla derken?bol şans tatlı yalanlarla
Kardeşim beni işlerine alet etmezsen sevinirim. Geçen ay aynı şeyi yaptın paran bitince dsgitimlarini isteyip beni milletle papaz ettin. Attığın ödülü geri istedin. Şükür verdikte kurtulduk. Birdaha beni etiketleme muhatap olma@Kashima kardeşim buralarda isen ses ver . Dağıtım olursa senle yapalım
Kendin yazmışsın la en iyi yalan atanlara odul diye puahaAnlamadım kardeşim yalanlarla derken?
Ciddi mi bu ?Kardeşim beni işlerine alet etmezsen sevinirim. Geçen ay aynı şeyi yaptın paran bitince dsgitimlarini isteyip beni milletle papaz ettin. Attığın ödülü geri istedin. Şükür verdikte kurtulduk. Birdaha beni etiketleme muhatap olma
Bol sansArkadaşlar maçı seçip başlayacağım acele etmeyin hedefe ulaşırım inşallah . En iyi takip yalanları seçeceğiz
Yaparım.Dağıtım için takip edip adil olacak biri olsa başlayacağım
Olayı farklı anlatma kardeşim burda özel şeyleri anlatmakta iyi değil anladın mı neyse cevap yazma banaKardeşim beni işlerine alet etmezsen sevinirim. Geçen ay aynı şeyi yaptın paran bitince dsgitimlarini isteyip beni milletle papaz ettin. Attığın ödülü geri istedin. Şükür verdikte kurtulduk. Birdaha beni etiketleme muhatap olma
Bol şansların olsun dostum 🙏🍀Arkadaşlar maçı seçip başlayacağım acele etmeyin hedefe ulaşırım inşallah . En iyi takip yalanları seçeceğiz
Kansız lan buKendin yazmışsın la en iyi yalan atanlara odul diye puaha
Ben guvenlı sekılde dagıtırm sen kazanmaya bakDağıtım için takip edip adil olacak biri olsa başlayacağım
Ciddiyim kardeşim. Rol takip edecek, dağıtım yapacak, ödül alacak arkadaşlar ona göre hareket etsinCiddi mi bu ?