Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling kanuni1453 | Kasa 25.000 Hedef 100.000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,881
506
113
Reis yanlış anlama da ödül dağıtıyorsan karşılıksız şekilde dağıtman gerekiyor bence .. Bugun yine kazanç olursa yarın aynı muhabbet olacaksa bi anlamı kalmaz
Kardeşim tamam sen taktın bu konuya .ben kötü insanım tamam kardeşim bu kadar fitne olmaz ya yeter yani .yazma sen de kardrsim cevap ricam bu

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,830
6,184
113
Etkinlik ödülü ama rolling işini maaşlı iş gibi düşünen hep bana hep banacı insanlar var yüz kere verirsin o kişiye bir kere sana dönmez buda yakışmaz , rollinginde sana ödül gönderip takip eden kim varsa ona göndereceksin mesela Hakan diye bir arkadaş var sürekli rollingten yolunu bulur bir kişiye 25 kuruş vermişligi yoktur.
50 kere ver birinde verme küfür yersin üstüne bi de

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,090
31,862
113
Etkinlik ödülü ama rolling işini maaşlı iş gibi düşünen hep bana hep banacı insanlar var yüz kere verirsin o kişiye bir kere sana dönmez buda yakışmaz , rollinginde sana ödül gönderip takip eden kim varsa ona göndereceksin mesela Hakan diye bir arkadaş var sürekli rollingten yolunu bulur bir kişiye 25 kuruş vermişligi yoktur.
Haso isim vermeye hiç gerek yok biz karşılıksız konu açmadan arkadan kaç kişilere destekte bulunduk biliyorsun artık ölüyorum deseler 50 kuruş tırrek parası atmam düzenbaz embesil çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...