Yok yok dost Allah korusun 🙏😎Aynı maça oynayayım mi arkadaşlar
Ben ben benVe mutlu son 🍀🙏@kanuni1453 dost baştan beri sıkı takip eden 4 kişi var 5 kişide var 15. Sayfadan itibaren sıkı takibe başladı, gibi gibi , ecel terleri döktüler 👍daha da yerlerini kimse alamaz gibi
Buyrun menim ve burdayım@SaHgEc burdamısın dost
Güzel bı maça bas tek benceYarıya bölüp iki kuponda bitirelim mi inşallah yoksa tek mi basayım bakiye 49 bin
Bnce tek basYarıya bölüp iki kuponda bitirelim mi inşallah yoksa tek mi basayım bakiye 49 bin
Kafana göre kral kasa yüksek bi kerede bas deyip vebaline girememYarıya bölüp iki kuponda bitirelim mi inşallah yoksa tek mi basayım bakiye 49 bin
Ya herro ya merro gelecegi varsa geliyor zatenYarıya bölüp iki kuponda bitirelim mi inşallah yoksa tek mi basayım bakiye 49 bin
Bişey yok seni denetleyim dedim😀Buyrun menim ve burdayım
Teşekkürler kardeşim yardımın içinBen ben ben
Yarı yarı bs bence dostYarıya bölüp iki kuponda bitirelim mi inşallah yoksa tek mi basayım bakiye 49 bin
Tek bas bence dost 9.5 üste 3.setYarıya bölüp iki kuponda bitirelim mi inşallah yoksa tek mi basayım bakiye 49 bin
Sen nasıl dersen dost🙏🍀Yarıya bölüp iki kuponda bitirelim mi inşallah yoksa tek mi basayım bakiye 49 bin
Gaufffac sonu temizxxTek bas bence dost 9.5 üste 3.set
Dayı sende karıya göz koydun galiba 2 lafından biri svtolina hayır olsun inş kskkfSvitolina 31 yaşındaymış git torun sev haydi