- 38,972
- 7,659
- 113
40-30
Bozdumu ki bozsam mı acaba dedi sadeceİyiyki bozdu
Bozacagız dediyse bozmuştur yüksek ihtimalBozdumu ki bozsam mı acaba dedi sadece
Son adımda kötü gittik aga sağlık olsun sıkma canınıArkadaşlar bozdum 9 binde kuponu lanet gelsin . Ya bırakmadılar düzgün düşünelim biri herkes birşey dedi ya on yıl onceyi konuşuyorlar ya neyse geçen sefer yaptığımı yapacağım . Kayıp olmasına rağmen dağıtım yapacağım .@SaHgEc kardeşim en iyi takip edenleri özelden konuşalım bakalım
Sağlık olsun dostArkadaşlar bozdum 9 binde kuponu lanet gelsin . Ya bırakmadılar düzgün düşünelim biri herkes birşey dedi ya on yıl onceyi konuşuyorlar ya neyse geçen sefer yaptığımı yapacağım . Kayıp olmasına rağmen dağıtım yapacağım .@SaHgEc kardeşim en iyi takip edenleri özelden konuşalım bakalım
Geçmiş olsun dost topralarsin ins bu kombineyle acele etmeArkadaşlar bozdum 9 binde kuponu lanet gelsin . Ya bırakmadılar düzgün düşünelim biri herkes birşey dedi ya on yıl onceyi konuşuyorlar ya neyse geçen sefer yaptığımı yapacağım . Kayıp olmasına rağmen dağıtım yapacağım .@SaHgEc kardeşim en iyi takip edenleri özelden konuşalım bakalım
@SaHgEcArkadaşlar bozdum 9 binde kuponu lanet gelsin . Ya bırakmadılar düzgün düşünelim biri herkes birşey dedi ya on yıl onceyi konuşuyorlar ya neyse geçen sefer yaptığımı yapacağım . Kayıp olmasına rağmen dağıtım yapacağım .@SaHgEc kardeşim en iyi takip edenleri özelden konuşalım bakalım
Bgun gider yarim gelirArkadaşlar bozdum 9 binde kuponu lanet gelsin . Ya bırakmadılar düzgün düşünelim biri herkes birşey dedi ya on yıl onceyi konuşuyorlar ya neyse geçen sefer yaptığımı yapacağım . Kayıp olmasına rağmen dağıtım yapacağım .@SaHgEc kardeşim en iyi takip edenleri özelden konuşalım bakalım
Tamam dostumArkadaşlar bozdum 9 binde kuponu lanet gelsin . Ya bırakmadılar düzgün düşünelim biri herkes birşey dedi ya on yıl onceyi konuşuyorlar ya neyse geçen sefer yaptığımı yapacağım . Kayıp olmasına rağmen dağıtım yapacağım .@SaHgEc kardeşim en iyi takip edenleri özelden konuşalım bakalım
Kafayı takmaArkadaşlar bozdum 9 binde kuponu lanet gelsin . Ya bırakmadılar düzgün düşünelim biri herkes birşey dedi ya on yıl onceyi konuşuyorlar ya neyse geçen sefer yaptığımı yapacağım . Kayıp olmasına rağmen dağıtım yapacağım .@SaHgEc kardeşim en iyi takip edenleri özelden konuşalım bakalım
9 K ya bozmuş aga gelcek gibi de değil zaten
Geçmiş olsunArkadaşlar bozdum 9 binde kuponu lanet gelsin . Ya bırakmadılar düzgün düşünelim biri herkes birşey dedi ya on yıl onceyi konuşuyorlar ya neyse geçen sefer yaptığımı yapacağım . Kayıp olmasına rağmen dağıtım yapacağım .@SaHgEc kardeşim en iyi takip edenleri özelden konuşalım bakalım
5-3 oldu ama zor yinede9 K ya bozmuş aga gelcek gibi de değil zaten