- 2,902
- 2,524
- 113
Eyvallah üstadKardeşim ben yeterki olsun dağıtırım yani sorun yok
Eyvallah üstadKardeşim ben yeterki olsun dağıtırım yani sorun yok
Kesinlikle 5 kişi seçmesi gerek , ama 5 ten fazla kimse gönül koymaması lazım nasıl güzel enerji, sinerji , sohbet olduysa burada kazananı tebrık etmek gerek,İşi çok zor
Dagittigindan fazlasını kazanmam dilegiyre reis 😃Kardeşim ben yeterki olsun dağıtırım yani sorun yok
Valla benim de çekiliş açıp kaybetsem de dağıtım yaptığım oldu. Güzel bir jesttir bu bana göre de. Şu konudaki sürekli almayı bilen bazı vatandaşlardan temizlense buralar, bu jestler daha çok işine yarayanlara gidecek. Allah herkesin kalbine göre versin, ne diyelim.Valla reis ilk defa senin gibi yapanlar var umarım hesabını acarlar
65 sayfa azda degilKalenin komutanı olmak kolay mı
Herkes hakkını bana devretti dost 500 az dediler ben 2500 u iki adım yapıp kelle başı 1 dağıtacağımKime dağıttı ben yokum onların içinde 😀
Kimdi oKardeşim ptırcık ı hatırlattın.
Yapabilir misinHerkes hakkını bana devretti dost 500 az dediler ben 2500 u iki adım yapıp kelle başı 1 dağıtacağım
Hepsine bakamaz ki dostum işi çok zor65 sayfa azda degil
Aynn oyle reis 🥰Kesinlikle 5 kişi seçmesi gerek , ama 5 ten fazla kimse gönül koymaması lazım nasıl güzel enerji, sinerji , sohbet olduysa burada kazananı tebrık etmek gerek,
Tama dedin bana hesabım kapandı o gün dmdenHesap derken kardeşim anlamadım
Tamam o zaman 😀Daha belli değil
Doğrudur 1 kez bile alamadık kendisindenKesene bereket kazanlara Tebrikler . @kanuni1453 esref yağ yakanlara veriyor başkan o takip filan hikaye pohpohlucan onu ondan . Kazancın daim olsun
Saygıyla anıyoruzKardeşim ptırcık ı hatırlattın.
50 sayfası sadece takip geriei muhabbetHepsine bakamaz ki dostum işi çok zor
DogruValla benim de çekiliş açıp kaybetsem de dağıtım yaptığım oldu. Güzel bir jesttir bu bana göre de. Şu konudaki sürekli almayı bilen bazı vatandaşlardan temizlense buralar, bu jestler daha çok işine yarayanlara gidecek. Allah herkesin kalbine göre versin, ne diyelim.
Üstad herkesi memnun edemezsinkiKesinlikle 5 kişi seçmesi gerek , ama 5 ten fazla kimse gönül koymaması lazım nasıl güzel enerji, sinerji , sohbet olduysa burada kazananı tebrık etmek gerek,