Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kapalı Çarşı Kripto Bozum ve Komisyon Hakkında

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,375
1,013
113
Bu nasıl başlıklar sabah sabah kafam yandı

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
2,441
113
Bu nasıl başlıklar sabah sabah kafam yandı
Ne var birader başlıkta? İllaki kıçım ağrıyor ne yapayım diye başlık mı acsaydım? Öyle konular bile açıldı. Ben gayet düzgün bir başlık ile konu açtım. Belliki okuduğunu anlayamama gibi bir durumun var

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,932
12,848
113
Kral isteyebilir
Bak biz irana mal satıyoruz 3 sene oldu
Ambargo olduğu için banka yoluyla gelmiyor
Kapalıcarsida dövizci yolluyordu müşteri
Dövizcinin iran da da şubesi var tabi
Mevzu legal illegal değil kanka imza istemesi
Yarın param.gelmedi gitmedi vs orda sorun yaşamamak sana para verir bir yere imza da attırır tahminim bir şey olursa ben bu adama parasını verdim demek için
Alici kriptoyu global cuzdana aldiysa kim neyi kanitlayacak
Cok sacma bence senin dedigin
He imza olayina gelirse alir almaz bilemem ama kuyumcu yapiyorsa bunu kendi bildigini okur altin satarken ne yapiyorsa onu yapabilir

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
2,441
113
Alici kriptoyu global cuzdana aldiysa kim neyi kanitlayacak
Cok sacma bence senin dedigin
He imza olayina gelirse alir almaz bilemem ama kuyumcu yapiyorsa bunu kendi bildigini okur altin satarken ne yapiyorsa onu yapabilir
Dostum öyle değil sen konuyu anlamamışsın. Ben zaten soğuk cüzdandan göndereceğim kapalı çarşıdaki bozum yerine. Orda nakit para alacağım ya , o esnada şu kadar bitcoin aldım şu kadar tutarı bu kişiye şu tarihte verdim diye yazacak sonuçta ve ıslak imza ve kimlik fotokopisini de alacak zaten. Bunda sorun yok alsın zaten. Ben sadece aldıkları komisyon ne ve ne kadar miktara kadar cash para veriyorlar onu öğrenmek istiyorum. Yani kripto borsa hesaplarımda var global ve yerli olarak. Ama ben bu işlemi direk Türk borsasından bankama yapmak istemiyorum. Nedeni de bu masak ın incemekelerinden dolayı. Çünkü Türk kripto borsaları herşeyi masaka bildiriyor. Bana bu para nerden geldi bu kripto nerden geldi derse bunun için uğraşmak istemiyorum sadece. Durum bu. Kapalı çarşı numaraları buldum internetten açılmasını bekliyorum oradaki kripto al sat yapanların. Ama forumda bu konuyu açtım ki belki kapalı çarşıda işlem yapanlar olmuştur kripto ile diye bilgi edinmek için.

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,932
12,848
113
Dostum öyle değil sen konuyu anlamamışsın. Ben zaten soğuk cüzdandan göndereceğim kapalı çarşıdaki bozum yerine. Orda nakit para alacağım ya , o esnada şu kadar bitcoin aldım şu kadar tutarı bu kişiye şu tarihte verdim diye yazacak sonuçta ve ıslak imza ve kimlik fotokopisini de alacak zaten. Bunda sorun yok alsın zaten. Ben sadece aldıkları komisyon ne ve ne kadar miktara kadar cash para veriyorlar onu öğrenmek istiyorum. Yani kripto borsa hesaplarımda var global ve yerli olarak. Ama ben bu işlemi direk Türk borsasından bankama yapmak istemiyorum. Nedeni de bu masak ın incemekelerinden dolayı. Çünkü Türk kripto borsaları herşeyi masaka bildiriyor. Bana bu para nerden geldi bu kripto nerden geldi derse bunun için uğraşmak istemiyorum sadece. Durum bu. Kapalı çarşı numaraları buldum internetten açılmasını bekliyorum oradaki kripto al sat yapanların. Ama forumda bu konuyu açtım ki belki kapalı çarşıda işlem yapanlar olmuuştur kripto ile diye bilgi edinmek için.
Ayni sryi dedim zaten imza belge olayi babinda
Gl9bal sirketlwre gonderirsen kayit yok belge melge istemeye bilirler
Adamda kuyumcuysa kuyumculuk uzetinden islem yapabilir
Cunku bu adamlar suan arastirilmiyor
Ama islem hacmi absurt bir srkilde artarsa ve kara parada aklama olursa onlarada el atarlar

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
2,441
113
Ayni sryi dedim zaten imza belge olayi babinda
Gl9bal sirketlwre gonderirsen kayit yok belge melge istemeye bilirler
Adamda kuyumcuysa kuyumculuk uzetinden islem yapabilir
Cunku bu adamlar suan arastirilmiyor
Ama islem hacmi absurt bir srkilde artarsa ve kara parada aklama olursa onlarada el atarlar
Globalden tr borsasına gönderdiğimde parayı banka hesabıma çekmeyecek miyim ? 🙂 Keşke araştırılmıyor olsalar işim daha çabuk hallolur uğraşmadan. Açılış saatlerini bekliyorum arayıp sormak için

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
736
434
63
Globalden tr borsasına gönderdiğimde parayı banka hesabıma çekmeyecek miyim ? 🙂 Keşke araştırılmıyor olsalar işim daha çabuk hallolur uğraşmadan. Açılış saatlerini bekliyorum arayıp sormak için
Tebrikler sağlam para kaldırdın sanırım

sugaboy179

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
90
23
8
ögrendiginde bilgi verırımısın

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,375
1,013
113
Ne var birader başlıkta? İllaki kıçım ağrıyor ne yapayım diye başlık mı acsaydım? Öyle konular bile açıldı. Ben gayet düzgün bir başlık ile konu açtım. Belliki okuduğunu anlayamama gibi bir durumun var
Göbekli Çarşı esnafı ne anlar kripto dan kafayimi yediniz bilader

kaira1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
369
157
43
kripto soğuk cüzdan zaten kayıtlı veya belge melge imzalatmazlar

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
2,441
113
ögrendiginde bilgi verırımısın
3 yeri aradım googlede yazan yüksek puan almış yerleri. 1 yer bin dolara kadar %4. Bin dolar üstü %5 komisyon diyor. Diğer biri sabit %5 komisyon diyor. Diğeri ise işlem yapılan miktar ve kriptoya göre işlem yapıyoruz diyor. Yani kapalı çarşıdaki kripto yerleride fırsatçı olmuş. Ben %1-2 arasında düşünüyordum ama bunlar uçmuş 😃

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,782
1,139
113
Arada bi adamın olsun bulursan cok iyi olur her dövizci bir degil bu konuda sıkıntısız olanı bulmalısın

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
2,441
113
Arada bi adamın olsun bulursan cok iyi olur her dövizci bir degil bu konuda sıkıntısız olanı bulmalısın
Güvenilir kişi bulmakta zor. Pazartesi İstanbul'a gidip bakınacağım ortama. En kötüsü az az soğuk cüzdan tr borsaları yaparım artık ayrı ayrı banka hesaplarıma

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,782
1,139
113
Güvenilir kişi bulmakta zor. Pazartesi İstanbul'a gidip bakınacağım ortama. En kötüsü az az soğuk cüzdan tr borsaları yaparım artık ayrı ayrı banka hesaplarıma
Oda risk ama temşz bi yer bulursan paranı alırsın temiz yer olmazsa parayı aldıktan sonra sıkıntı yaşarsın

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
2,441
113
Oda risk ama temşz bi yer bulursan paranı alırsın temiz yer olmazsa parayı aldıktan sonra sıkıntı yaşarsın
İnanki tanımıyorum sadece googledeki yorumlara baktım biraz. Zaten çoğu fake yorum yapıp 5 yıldızı çakmış 😃