Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kapalı Çarşı Kripto Bozum ve Komisyon Hakkında

szrgmc

Korean cod hunter
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
978
430
63
Böyle bir şeymi varmış ilk defa duydum

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,934
1,136
113
İstanbul'da olsam zaten bu konuyu açmam giderdim dostum 🙂 şu sorulara kesin cevaplar bulsam gideceğim onun için
Kapalıçarşı'da sivil dolu dikkat etde bu işlere tanıdık olmadan girilirmi sarı çizmeli Mehmet Ağa

TorosKaplanı

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,254
2,216
113
Tam anlamadım sen adamlara kripto atacan onlar elden nakit mi verecek

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
2,441
113
Kapalıçarşı'da sivil dolu dikkat etde bu işlere tanıdık olmadan girilirmi sarı çizmeli Mehmet Ağa
Adamım yok ama akrabam ile gideceğim gidersem. Zaten her yer kamera oralar ondan yana sıkıntı olmaz

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,934
1,136
113
Dostum öyle değil sen konuyu anlamamışsın. Ben zaten soğuk cüzdandan göndereceğim kapalı çarşıdaki bozum yerine. Orda nakit para alacağım ya , o esnada şu kadar bitcoin aldım şu kadar tutarı bu kişiye şu tarihte verdim diye yazacak sonuçta ve ıslak imza ve kimlik fotokopisini de alacak zaten. Bunda sorun yok alsın zaten. Ben sadece aldıkları komisyon ne ve ne kadar miktara kadar cash para veriyorlar onu öğrenmek istiyorum. Yani kripto borsa hesaplarımda var global ve yerli olarak. Ama ben bu işlemi direk Türk borsasından bankama yapmak istemiyorum. Nedeni de bu masak ın incemekelerinden dolayı. Çünkü Türk kripto borsaları herşeyi masaka bildiriyor. Bana bu para nerden geldi bu kripto nerden geldi derse bunun için uğraşmak istemiyorum sadece. Durum bu. Kapalı çarşı numaraları buldum internetten açılmasını bekliyorum oradaki kripto al sat yapanların. Ama forumda bu konuyu açtım ki belki kapalı çarşıda işlem yapanlar olmuştur kripto ile diye bilgi edinmek için.
Sen onu birakta dikkat et Kapalıçarşı diyosun cakali hırsızı da çoktur dürüstvinsanlarda vardır ama. Sen tanıdığın olmadan gitme yinede bı anda oldu bittiye getirirler Allah korusun

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
2,441
113
Sen onu birakta dikkat et Kapalıçarşı diyosun cakali hırsızı da çoktur dürüstvinsanlarda vardır ama. Sen tanıdığın olmadan gitme yinede bı anda oldu bittiye getirirler Allah korusun
Tedbir alınır sıkıntı yok onda

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,934
1,136
113
Adamım yok ama akrabam ile gideceğim gidersem. Zaten her yer kamera oralar ondan yana sıkıntı olmaz
Ya olmaz sivil dolu Türkiye nin en güvenli bölgesi şu an Kapalıçarşı dünya oraya geliyor önlem alıyor devlet ama bilmiyorum yaorda zaten neler var bı yer böyle sürekli para dönüyor parayida götüren getiren ufacık çocuk Han'ın içinde para gönderim oluyor yurtdisina ama bankadan saglamlarkriptoyu bilmiyorum hiç denk gelemdim

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,934
1,136
113
Havaalanında da var diye biliyorum yeni havalimanında
Ben çok gordum bitcoin hatta Fatih'te bile var sen diyince hatırladım onlar ama belgeli falan iş yaparlar ya sen bırak boşver bence yasal yapmaya bak yinede sen bilirsinbtabi

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,174
11,601
113
Daha önce kapalı çarşıda kripto bozum yapıp nakit alan arkadaşlar var mı? Bozum komisyon yüzdeleri nedir orda? Ayrıca kripto alım için belge falan imzalatıyorlar mı? Eğer böyle işlemlerde minimum maksimum işlemleri nedir?

Kesin bilgisi olanlar varsa yazarsa sevinirim.
Yaptıran arkadaşım bir ara vardı, sorabilirim lazımsa.

tightagressive

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
385
63
3 yeri aradım googlede yazan yüksek puan almış yerleri. 1 yer bin dolara kadar %4. Bin dolar üstü %5 komisyon diyor. Diğer biri sabit %5 komisyon diyor. Diğeri ise işlem yapılan miktar ve kriptoya göre işlem yapıyoruz diyor. Yani kapalı çarşıdaki kripto yerleride fırsatçı olmuş. Ben %1-2 arasında düşünüyordum ama bunlar uçmuş 😃
ne zannediyordun ? adamlar sana nakit aklanmış para veriyor