- 15,597
- 11,872
- 113
İyiyim kanka sen nasılsın ise girmisin geçen gördüm hayırlı olsunNasılsın dost
İyiyim kanka sen nasılsın ise girmisin geçen gördüm hayırlı olsunNasılsın dost
Ya yok atacagimizda bir kişiye 250 liraydı da bazen ne yaparsan yap olmuyorvalla senin bileceğin iş dost ne diyim yazarlar çizerler haliyle insanlar çok değişti.
Bol bol şans kardo
Eyvallah dost sagolasin herkese nasip olsun işsizlik zor vallaİyiyim kanka sen nasılsın ise girmisin geçen gördüm hayırlı olsun
Durumlar nasıl senin ? Varmı kupon açıkta ,İyiyim kanka sen nasılsın ise girmisin geçen gördüm hayırlı olsun
Rahat mı yerin yoksa çok yorucu muEyvallah dost sagolasin herkese nasip olsun işsizlik zor valla
Yok kanka malesef olunca buraya atıyorum zatenDurumlar nasıl senin ? Varmı kupon açıkta ,![]()
Bol bol şanslar dost
Hizmet sektörü yorucudur her zaman dost kimse kolay ise para ödemiyir valla ha ustayım bir nevi diğer personellere göre rahatız elbetteRahat mı yerin yoksa çok yorucu mu
İban yazda bir rol yap şansımıza belki vurursunYok kanka malesef olunca buraya atıyorum zaten
Tamamdır kankaİban yazda bir rol yap şansımıza belki vurursun![]()
Bol şans gelir İnşallah
İki Kara arasında kaldık Dilek mi tutsakBol şans gelir İnşallah
Bol şans dost
Sıraya girelim o zaman abiİban yazda bir rol yap şansımıza belki vurursun![]()
Olur dostum her zaman bas tacisin kazanırsa sendeyizSıraya girelim o zaman abi![]()
Bu ara durumlar çok kötü abiOlur dostum her zaman bas tacisin kazanırsa sendeyiz
Beşiktaşlınin dileği tutar benceİki Kara arasında kaldık Dilek mi tutsak![]()