- 2,179
- 729
- 113
eyw başka bir platformda kara vardı o ise eğer tanır beni. Sağlamdır bilirim o kara ise.Senin için söylemiyorum dostum genel olaran söyledim ben Tanırsın kara gibi adamlar nadirdir bu forumda
eyw başka bir platformda kara vardı o ise eğer tanır beni. Sağlamdır bilirim o kara ise.Senin için söylemiyorum dostum genel olaran söyledim ben Tanırsın kara gibi adamlar nadirdir bu forumda
Dert oldu recep abi o banaYvsk harden
Adım serdar.acini paylaşıyorumDert oldu recep abi o bana
Pardon bak o kadar mallastimki karıştırdım ismini kb dert oldu bana puahah parada birşey yoksa 2 gün bekledim o dikti beniAdım serdar.acini paylaşıyorum
Metin seni sevmem için bana bi neden söyle 😂Nescafe sen karaya soruyordun bende sana sorayım. beni seviyormusun![]()
Şöyle bi düşündüm de sevmen için neden bulamadımMetin seni sevmem için bana bi neden söyle 😂
Kara o parayı yememiştir emin olKarayı tanımam ama parayı yemiştir beklemeyin 😁
tanımıyorum bilememKara o parayı yememiştir emin ol
Tanımadıgın insna hakkında neden yorum yaparsınki ben yıllardır çok para emanet ettin kendisine Allaha şükür 1 gün olsun 1 tlmi yedi cocukKarayı tanımam ama parayı yemiştir beklemeyin 😁
Tanımıyorsan niye iftira atıyorsun adama durduk yereKarayı tanımam ama parayı yemiştir beklemeyin 😁
Kırmızımı siyahmı diye soruyordu akşam usta 😁Tanımıyorsan niye iftira atıyorsun adama durduk yere
Dostum kimseye olumsuz birşey söylenmedi ortalkta yoktur uzsridnen baya saat geçti yorum yapılmış olumsuz birşeyde yazan yok konu senlikte niye bu kadar sert yaptınUlan @KaRaa yı tanımıyan adamlarsanız boş yorum yapmayın adam uyuyor onun bu saatler uyumu saatleri Az Sakin olun.
Sponsor olmadığın bir ben kaldım be agaUlan @KaRaa yı tanımıyan adamlarsanız boş yorum yapmayın adam uyuyor onun bu saatler uyumu saatleri Az Sakin olun.
Sanada oluruz bekle birazSponsor olmadığın bir ben kaldım be aga
tamam kral k.bTanımadıgın insna hakkında neden yorum yaparsınki ben yıllardır çok para emanet ettin kendisine Allaha şükür 1 gün olsun 1 tlmi yedi cocuk
EyvallahSanada oluruz bekle biraz
Dost benim yazdigimami alındinSenin için söylemiyorum dostum genel olaran söyledim ben Tanırsın kara gibi adamlar nadirdir bu forumda
Kusurluk bişey yok sende haklısın ortalık kahpe dolu ama emin ol güzel insan kendisitamam kral k.b