- 16,636
- 14,361
- 113
İmkanlar dahilinde reco ne yapalım varsa gücü olan. Başka biri 1 kardeşimze yaptırsın 😂Tek roll foruma yetmez aynı anda 2 tane acılmalı dost bı dusunmelo
İmkanlar dahilinde reco ne yapalım varsa gücü olan. Başka biri 1 kardeşimze yaptırsın 😂Tek roll foruma yetmez aynı anda 2 tane acılmalı dost bı dusunmelo
☝Sanada oluruz bekle biraz
Yazmadı 10 dakika bekledim hakkı diğer arkadaşa geçti
Doğru diyorsun kanka sende bana açtır 2 olsunTek roll foruma yetmez aynı anda 2 tane acılmalı dost bı dusunmelo
Kim yazmadı ben miYazmadı 10 dakika bekledim hakkı diğer arkadaşa geçti
Sen dün bir laf ettin sonra cevap vermedin o şimdi aklıma geldi Sen dün konuda bir şeyler diyordun ya onu üstü kapalı konuşuyorsun da biz de konudaydık bize mi diyordun sen CihanEyvallah
Fazla uyuma kara milletin maçlar kaçıyor bakArkadaşlar uyuyordum yeni uyandım ödüller gönderildi.
Bitek ben dedim ercim öyle şeyler yapmaz gelir verir paranızı diyeArkadaşlar uyuyordum yeni uyandım ödüller gönderildi.
tabi canım okudum geçmişi az ipne değilsin sendeBitek ben dedim ercim öyle şeyler yapmaz gelir verir paranızı diye
Hahahahahaahahahagahahavagatabi canım okudum geçmişi az ipne değilsin sende![]()
Ben şahidim doğru diyorBitek ben dedim ercim öyle şeyler yapmaz gelir verir paranızı diye
HahahahahahhahahahBitek ben dedim ercim öyle şeyler yapmaz gelir verir paranızı diye
tüh be okumazsin saniyodum☺tabi canım okudum geçmişi az ipne değilsin sende![]()
Kara seni savundum m gelmeseydin kulaklarını keserdimtabi canım okudum geçmişi az ipne değilsin sende![]()
beni tanıyamadınız mı daha aşk olsun. kimsenin 1 kuruşuna el sürmem ben şükür öyle biri değiliz laKara seni savundum m gelmeseydin kulaklarını keserdim
Seni tanımıyorum ama derin birine benziyorsunuz beyfendibeni tanıyamadınız mı daha aşk olsun. kimsenin 1 kuruşuna el sürmem ben şükür öyle biri değiliz la
ulen mustafa neyse sonra tşk geçtiğini anladımtüh be okumazsin saniyodum☺