- 38,993
- 32,565
- 113
İstiyorsan indirim kardesım metiniO beklesin onun hakkı Yaz sonu tahir1603 den para almış vermemis
İstiyorsan indirim kardesım metiniO beklesin onun hakkı Yaz sonu tahir1603 den para almış vermemis
hwhwwhh tek ben değilim JackWilshere10 de varO beklesin onun hakkı Yaz sonu tahir1603 den para almış vermemis
Yok ben hallederim onuİstiyorsan indirim kardesım metini
Onudami vurmuşhwhwwhh tek ben değilim JackWilshere10 de var
Donunu indir kızgın demiri ben hallederimİstiyorsan indirim kardesım metini
AynenOnudami vurmuş
Metini tanimak iyi oldu haline sukrediyom dualarimda artık şuna yer veriyorum Allah'ım bir gün Metin gibi olacaksan canımı al diye
Biraz kilolu ama emin misin bir de o ter kokuyordurYok ben hallederim onu
veririz kardeşim ayıpsın
tahır senden 12binmi aldıhwhwwhh tek ben değilim JackWilshere10 de var
Midem bulandı öğğğğDonunu indir kızgın demiri ben hallederim
Yok yok eminim dovdukten sonra hamama giderim anca arinirimBiraz kilolu ama emin misin bir de o ter kokuyordur
Yok öyle bi rakam değil miktar önemli de değiltahır senden 12binmi aldı
Cenazesi varmıydı 15 gün boyunca göremedim onuYok yok eminim dovdukten sonra hamama giderim anca arinirim
senin gibi bir adama yappıyosa ıdam edekYok öyle bi rakam değil miktar önemli de değil
İsterse 100 lira olsun borcunu atmayan adam adam degilYok öyle bi rakam değil miktar önemli de değil
He seni cenaze olayıyla çarpmış ulan bir adam babannesinin adını kullanıp boyle birşey yaparmi la hangi kitapta yazarCenazesi varmıydı 15 gün boyunca göremedim onu
Hıyarlık bizde de alıştık canım sagolsun yel kayadan toz alırsenin gibi bir adama yappıyosa ıdam edek
borcunu atmayan adam değil borcunu atmayan kişiİsterse 100 lira olsun borcunu atmayan adam adam degil
Aynborcunu atmayan adam değil borcunu atmayan kişi