- 90,576
- 100,119
- 113
Afiyet olsun metin yumurtayı 30 lu alacakmış kuluçkaya mı yatacakmış orasını kaçırdımEnİşte yemin ediyorum harmanlıktan ölüyorum arantıdaydım zaten baktım muhabbeti gördüm muhabbete girdim daha çıkamadım 😄😄
Afiyet olsun metin yumurtayı 30 lu alacakmış kuluçkaya mı yatacakmış orasını kaçırdımEnİşte yemin ediyorum harmanlıktan ölüyorum arantıdaydım zaten baktım muhabbeti gördüm muhabbete girdim daha çıkamadım 😄😄
Anladım ki Enişte vallahi ben yemek yiyemiyorum zaten para oldu mu götürüp veriyorum sağ olsun bir tane arkadaşa devamlıAfiyet olsun metin yumurtayı 30 lu alacakmış kuluçkaya mı yatacakmış orasını kaçırdım
Bunu götüreceğim şimdi bir yere vereceğim Bir saat sonra geleceğim 500 TL rolum hazır rol yapacağım başarılı olacağım bu sefer bir tane arkadaş sağ olsun uyanınca dedi sana rol yaptıracağım kendi dediAfiyet olsun metin yumurtayı 30 lu alacakmış kuluçkaya mı yatacakmış orasını kaçırdım
Metine bırakma parayı sonra 24 saat metin arıyoruz forumdaAnladım ki Enişte vallahi ben yemek yiyemiyorum zaten para oldu mu götürüp veriyorum sağ olsun bir tane arkadaşa devamlı
Ben bayılınca Metin devreye giriyor 😄Metine bırakma parayı sonra 24 saat metin arıyoruz forumda
Metin demin rolün Sahibine diyor ki bize verdikçe çoğalıyor ya koptum ya adam çekim veriyor İptal ediyorlar Bu sefer oynuyor çoğaltıyor yukarıya doğru 😀Metine bırakma parayı sonra 24 saat metin arıyoruz forumda
Metin kurutmuş yine ama hayra çıkmış bu seferMetin demin rolün Sahibine diyor ki bize verdikçe çoğalıyor ya koptum ya adam çekim veriyor İptal ediyorlar Bu sefer oynuyor çoğaltıyor yukarıya doğru 😀
Şu an o burada izliyoMetin kurutmuş yine ama hayra çıkmış bu sefer
Beğenen ilk kişiye ödül yazsa biri bizden önce yetişirŞu an o burada izliyo
Pusuda bekliyor KurtBeğenen ilk kişiye ödül yazsa biri bizden önce yetişir