- 10,513
- 8,636
- 113
Ben yazmadım 🤣Gol yazan kac kisi eniste![]()
Ben yazmadım 🤣Gol yazan kac kisi eniste![]()
Eyvallah dost rulete girme bu gece bu sefer affetmezBeyler teşekkürler ödüller @KaRaa ya gönderildi
Kesene bereket dost şansın daim olsunBeyler teşekkürler ödüller @KaRaa ya gönderildi
Aha 1 elendiBen yazmadım 🤣
Bizi saymadın eyvallah dostEnişte
halil889*
Proletarya
Yapabilirim
iban atın dostlar forumda roll ve dağıtım yapanlara verelim. diğer arkadaşlar kusura bakmasın lütfen
ben yazdim. 1 ve 2 butun gollerde vardim basketde sayi saydim sartlari karsiliyorumAha 1 elendi![]()
Kokusunu aliyon 🤣Kesenw berket @KaRaa ben turboya gidiyom😂😂
Biz karşılamıyor musuz sen varmissinben yazdim. 1 ve 2 butun gollerde vardim basketde sayi saydim sartlari karsiliyorum
bir dahaki sefere dost be seç dedi sen , seçtim 4 kişiBizi saymadın eyvallah dost![]()
@Enişte illegali bıraktı ben deviralabilirim 😅😅Enişte
halil889*
Proletarya
Yapabilirim
iban atın dostlar forumda roll ve dağıtım yapanlara verelim. diğer arkadaşlar kusura bakmasın lütfen
İsim olmaz karaya salca oluyorum😂Kokusunu aliyon 🤣
La birak adamada turboya git de 😂😂bir dahaki sefere dost be seç dedi sen , seçtim 4 kişi
Yeter dost canımızı da mı alacaksın tüpçüden alırız parayı zaten bi dost borcumuz var@Enişte illegali bıraktı ben deviralanilirim 😅😅
olsun yine yapariz ben hele mobilin 2 k frebeti almaya caliscam once 2 k olmaliyim 3 adimda 2 k olurumBiz karşılamıyor musuz sen varmissin![]()
Sana bol sans dostolsun yine yapariz ben hele mobilin 2 k frebeti almaya caliscam once 2 k olmaliyim 3 adimda 2 k olurum