- 22,975
- 9,074
- 113
ilk çeyrekler kuruyorlar bazen onu denk getirdik büyük ihtimal ama belli de olmaz 100 lira attık fazla yoktu 
Hayır 85de top toplayıcısı doğmuş85li miymiş mayami
Karam candır aslında da bazen yanlış şeyler düşünüyor Ahmedim severim KaramıBol şans kara mamba her ne kadar pek anlaşamasakta bu aralar 🤣
Bu bilgi beni şok ettiHayır 85de top toplayıcısı doğmuş
Damlaya damlaya göl olur karailk çeyrekler kuruyorlar bazen onu denk getirdik büyük ihtimal ama belli de olmaz 100 lira attık fazla yoktu![]()
Benide BİMBu bilgi beni şok etti
Bol sans
inşallah 100m olsun 🤩ilk çeyrekler kuruyorlar bazen onu denk getirdik büyük ihtimal ama belli de olmaz 100 lira attık fazla yoktu![]()
Bu gelsinde dost daha fazlası olsunilk çeyrekler kuruyorlar bazen onu denk getirdik büyük ihtimal ama belli de olmaz 100 lira attık fazla yoktu![]()
Merhaba eski dostBol sans
Önemli değil gelenle 9.5 üst maç bulurum ben sana 8 oranilk çeyrekler kuruyorlar bazen onu denk getirdik büyük ihtimal ama belli de olmaz 100 lira attık fazla yoktu![]()
oldu canım tabiÖnemli değil gelenle 9.5 üst maç bulurum ben sana 8 oran
oldu canım tabi![]()
Biz kalkalım o zaman 🥸oldu canım tabi![]()
Gündüz forumda bi maç vardı adam 12.5 üst 19 oran diyordu konu açmış gördün mü onu hocam ne oldu o maç merak ettim konu karışmıştı 😅😅 başlamayan maça 12.5 oynasın herkes falan diyorduÖnemli değil gelenle 9.5 üst maç bulurum ben sana 8 oran
Getireyim mi maçı 😁diğerleri bile ikinci çeyrek acayip kurumuş pehh
Ben yarasa gibiyim geceleri piyasaya çıkarım. Benim elime su dökemez o 21.5 üst girip kazanmışlığım varGündüz forumda bi maç vardı adam 12.5 üst 19 oran diyordu konu açmış gördün mü onu hocam ne oldu o maç merak ettim konu karışmıştı 😅😅