- 31,137
- 3,873
- 113
Bol şansSon mac i.y bir
Bol şansSon mac i.y bir
Millet aşmış kendini 7 saattir rol takip eden var ben kafayı yerdim valla 🤣🤣8 saattir sayıyor musunuz Cidden
bol şanslar dostumSon mac i.y bir
Bizde tahmin edemedik 😀Millet aşmış kendini 7 saattir rol takip eden var ben kafayı yerdim valla 🤣🤣
Bide ödül alamadığını düşün eyvah eyvahMillet aşmış kendini 7 saattir rol takip eden var ben kafayı yerdim valla 🤣🤣
Bol şanslarSon mac i.y bir
Bunada bol şanslar dostSon mac i.y bir
Dedi ve yandı sigaralarBide ödül alamadığını düşün eyvah eyvah
Ben burdan kafayı yedim ,roll takip eden biriyim normalde ama umarım sonu güzel olurMillet aşmış kendini 7 saattir rol takip eden var ben kafayı yerdim valla 🤣🤣
Aga beee senide gördüm ya burda sigara direk yandıBen burdan kafayı yedim ,roll takip eden biriyim normalde ama umarım sonu güzel olur
Sittir terk et konuyu raporluyorum seni konuyu sabote etmeDedi ve yandı sigaralar
Ödül dağıtıldı ödülüm geldi haberlerini bekliyorumBide ödül alamadığını düşün eyvah eyvah
Araya kayna kanka bellı olmazBen burdan kafayı yedim ,roll takip eden biriyim normalde ama umarım sonu güzel olur
Ben takip etmiyorum yaAga beee senide gördüm ya burda sigara direk yandı
Konuyu sabote etmekle ne alakası var adamla konuştuk seni ilgilendiren bir durum yok burdaSittir terk et konuyu raporluyorum seni konuyu sabote etme