- 8,012
- 5,443
- 113
Kanka bana çok ilginç hikayeler geliyodu valla şok geçiriyodum uzun zamandır kazanç paylasamayınca hikayeler dende mahrum kaldık dm atan olmuyo 🤣🤣Knk amcam doğuracak help me 😃
Kanka bana çok ilginç hikayeler geliyodu valla şok geçiriyodum uzun zamandır kazanç paylasamayınca hikayeler dende mahrum kaldık dm atan olmuyo 🤣🤣Knk amcam doğuracak help me 😃
8 metre boyum var ne oyum ne de bu tam 25 icraat var bi tanesi duyulduKesin öyledir kendini ne zannediyon
Paran olduğunu anlayan acıların çocuğuna dönüyor boynu bükükler 😃Kanka bana çok ilginç hikayeler geliyodu valla şok geçiriyodum uzun zamandır kazanç paylasamayınca hikayeler dende mahrum kaldık dm atan olmuyo 🤣🤣
4 kişi 8 saat rol takip ettik baştan bı kaç kişi demissinde 4 kişiydik azda olsa hepimizi görmen gerekirdi yakışmadı bu sanaOzelden yazdığım arkadaslar donus yaparmisiniz
Üzüldüm yinede geçmiş olsun4 kişi 8 saat rol takip ettik baştan bı kaç kişi demissinde 4 kişiydik azda olsa hepimizi görmen gerekirdi yakışmadı bu sana
biraz ayip etmis4 kişi 8 saat rol takip ettik baştan bı kaç kişi demissinde 4 kişiydik azda olsa hepimizi görmen gerekirdi yakışmadı bu sana
EyvallahÜzüldüm yinede geçmiş olsun
Maalesef dost bu harbi üzdü4 kişi 8 saat rol takip ettik baştan bı kaç kişi demissinde 4 kişiydik azda olsa hepimizi görmen gerekirdi yakışmadı bu sana
demek sen ve benimsansim almamissiniz diger 2 den ses cikmadiMaalesef dost bu harbi üzdü
Dolandırıcı ödül alıyor galiba biz alamıyozdemek sen ve benimsansim almamissiniz diger 2 den ses cikmadi
Vicdanlı insanın yapacağı iş değil umrunda olmazda sahada rolüne katılmamMaalesef dost bu harbi üzdü
ne diimDolandırıcı ödül alıyor galiba biz alamıyoz
Yaptım dost Kesene bereket 🙏Ozelden yazdığım arkadaslar donus yaparmisiniz
Ne denirki zaten öyle değilmine diim
para adamin bir sey diyemiyoruzNe denirki zaten öyle değilmi
Devam mı sigarasizligane diim
@karaadam81para adamin bir sey diyemiyoruz
bu ne simdi
Roll sahibi tanımıyor onubu ne simdi