- 12,720
- 4,656
- 113
Arkadaşlar mail aldım şimdilik sitenin ismini açıklamak istemiyorum görüşme yaptım uygun olduğum söylendi sizce ne gibi sonuçlar doğurur ?
Benim 2 mealimede gelmişArkadaşlar mail aldım şimdilik sitenin ismini açıklamak istemiyorum görüşme yaptım uygun olduğum söylendi sizce ne gibi sonuçlar doğurur ?
Görüşme sağladın miBenim 2 mealimede gelmiş![]()
Önce yolu sen al sonrasına bakarızGit de kurtulak senden
Boş muhabbetBana bundan en az 5 6 tane geliyor günde nedir bu inandırıcı gelmedi
Yurt dışında değilsen bu işlere bulaşma kan alırlar dost.Arkadaşlar mail aldım şimdilik sitenin ismini açıklamak istemiyorum görüşme yaptım uygun olduğum söylendi sizce ne gibi sonuçlar doğurur ?
Başını yakacak piyon arıyorlarKara para aklama yapıyorlar engelle gec 20 yıl hapis cezası alırsın kanmayın bunlara
Valla ben bazen hayret ediyorum millet nasil bunlara kaniyorlar diye yine Allah tan konu açıyorlar da biz basini yakarsin felan diyince vazgeçiyorlar çocuk işi değil bu en az 10 15 sene ceza yerBaşını yakacak piyon arıyorlar
la başlarsan felan bizim çekimlere çökme heArkadaşlar mail aldım şimdilik sitenin ismini açıklamak istemiyorum görüşme yaptım uygun olduğum söylendi sizce ne gibi sonuçlar doğurur ?
Acıma kimseye haassaböncelikle şu soruyu kendine bir sor. Ben kimim? Kim neden bana 5 dakikada bir 3.75 maaş versin? 15 yıllık yazılımcılar 5 dakikada 4 dolar kazanıyor mu acaba
yaptıgın işlemlere veriyorlar 3.75 i dostum 5dk da bir bişey yapmadan vermiyorlar yani durdugun yerde 5 dk da bi 3.75 gelmiyoröncelikle şu soruyu kendine bir sor. Ben kimim? Kim neden bana 5 dakikada bir 3.75 maaş versin? 15 yıllık yazılımcılar 5 dakikada 4 dolar kazanıyor mu acaba
Ne gibi sonuçlar mi doğurur ? Son haftalarda yapılan operasyonlardan biri olur aracı olduğun için aralarında kaynar gidersin sadece birşey olmaz..Arkadaşlar mail aldım şimdilik sitenin ismini açıklamak istemiyorum görüşme yaptım uygun olduğum söylendi sizce ne gibi sonuçlar doğurur ?
Çok yumuşak kalmışsın bu sefer 🤣🤣öncelikle şu soruyu kendine bir sor. Ben kimim? Kim neden bana 5 dakikada bir yasal 3.75 usd maaş versin? 15 yıllık yazılımcılar 5 dakikada 4 dolar kazanıyor mu acaba