- 3,500
- 2,095
- 113
Ve son olarak Nuri adabunuğğğ bozmağğğElimde kara kazma beni görünce azma benden sana mani yok oraya gidipte azma
Ve son olarak Nuri adabunuğğğ bozmağğğElimde kara kazma beni görünce azma benden sana mani yok oraya gidipte azma
Bende onu severim knkaSeni çok seven bi kankamız adamın dipçiği koca yürekli @tusubana33
Sev onu kanka hemde çok sevvBende onu severim knka
Mümkünse bizi sevmesinSev onu kanka hemde çok sevv
Seni ayrı sevsinMümkünse bizi sevmesin
Doğarken güneş ardından tepelerin,Oyun vakti gelir Teletabilerin.Karanfilim budama sefa geldin odama beni candan seversen görücü yolla babama
Herkese hayırlı akşamlar dostlar nasılsınız Ekli dosyayı görüntüle 984893
Sarılalım haylanım gardasimDoğarken güneş ardından tepelerin,Oyun vakti gelir Teletabilerin.
Tinky Winky...Tinky Winky
Dipsy... Dipsy
Laa-Laa... Laa-Laa
Po... Po
Teletabiler ,Teletabiler , Merhaba
Sarılalım sıkı sıkıı
Testo abim de kafayı tırlatmış geçmiş olsun, forumcak bittik.Doğarken güneş ardından tepelerin,Oyun vakti gelir Teletabilerin.
Tinky Winky...Tinky Winky
Dipsy... Dipsy
Laa-Laa... Laa-Laa
Po... Po
Teletabiler ,Teletabiler , Merhaba
Sarılalım sıkı sıkıı
Knk bir girdim salatalık resmi var yine ne oluyor 😅Sev onu kanka hemde çok sevv
Sen teletabileri bilmiyor musun gerçekten 🥺🥺🥺Testo abim de kafayı tırlatmış geçmiş olsun, forumcak bittik.
Biliyorum canım sanırım bu açılış jenerik müziğiydiSen teletabileri bilmiyor musun gerçekten 🥺🥺🥺
Nerden biliyon senin yaşın kadar eski la helal olsunBiliyorum canım sanırım bu açılış jenerik müziğiydi
Welcome kanka sevgi pıtırcıgı doldu buraKnk bir girdim salatalık resmi var yine ne oluyor 😅
Gördük bir kaç yerdeNerden biliyon senin yaşın kadar eski la helal olsun
Biliyorum canım sanırım bu açılış jenerik müziğiydi
Ben çok izlerdim haylanım patates kızartmasıyla izlerdim 😂Sen teletabileri bilmiyor musun gerçekten 🥺🥺🥺
Sarılalığmmm sıkığ sıkıııığ- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Başka ne vardı ki ahh bee ne güzel günlerdiBen çok izlerdim haylanım patates kızartmasıyla izlerdim 😂