Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Karanfilim Budama

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,486
2,090
113
Başka ne vardı ki ahh bee ne güzel günlerdi
Ardından Pulsar başlardı
O biterdi bücür cadı başlardı
Arkasından hugo ve Tolga abiyi izler mahalleye düşer akşama kadar oyunlar oynardık agaa beee
Bak size 90 lardan çok otistik mi desem absürt parodi bir şarkı sözü yazacağım ben de bu şarkıyı @clovers1995 a uyarlayacağım.

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,171
5,025
113
Başka ne vardı ki ahh bee ne güzel günlerdi
Ardından Pulsar başlardı
O biterdi bücür cadı başlardı
Arkasından hugo ve Tolga abiyi izler mahalleye düşer akşama kadar oyunlar oynardık agaa beee
Bücür cadiyida çok izlerdim haylanım abbasım şehriye 😂 bide hayalet Casper vardı bide kamlumbagalar vardı haylanım şirinler vardi

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,486
2,090
113
Kılavırs bir tuhaf adamdır 50 bin lirayı 1K 1K basandır. Uyanık geçinir ama yalandır tüm mal varlığı cebinde olandır. Liseyi 6 senede bitirmiş cin gibi çocuk bizim kılavırs, neden bu kadar acele ettin aklını seveyim lan KILAVIRS, Ulan KILAVIRS
KILAAAAVIRRRSSSSS
Sek sek sekerek kılavııırs
Prastik çekerek KILAVIIIIRS
KILAAAVIIIRS

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,486
2,090
113
Kılavırs bir tuhaf adamdır 50 bin lirayı 1K 1K basandır. Uyanık geçinir ama yalandır tüm mal varlığı cebinde olandır. Liseyi 6 senede bitirmiş cin gibi çocuk bizim kılavırs, neden bu kadar acele ettin aklını seveyim lan KILAVIRS, Ulan KILAVIRS
KILAAAAVIRRRSSSSS
Sek sek sekerek kılavııırs
Prastik çekerek KILAVIIIIRS
KILAAAVIIIRS
Sana yazdım ey @clovers1995