- 2,297
- 846
- 113
Galatasaray çok korner atar para olsa girerdim üste korner
Bozsa napacak bastıgı paranın yarısını bile vermez risk almaya değer@kartal060606 boz kurtul 2 yarı 2 gol rahat cıkar gs macında
30k bozum var@kartal060606 boz kurtul 2 yarı 2 gol rahat cıkar gs macında
30k bozumBozsa napacak bastıgı paranın yarısını bile vermez risk almaya değer
boz boz yoksa oda olmayacak gs macında 2 gol daha cıkar bide geriye düştü30k bozum var
Güzel kupon bu paraya bozma derim30k bozum
Ooo valla cok iyi veriyomuş bnce de boz tabi gene sen bilirisn ama gs vermz bu maçı30k bozum
bilmiyorum ya kanka bozsam yine 100k çıkmaya calısacam bakalım ama antalya 60 a kadar dayanir herhalde o zaman bozayım diyorum. Adamlar küme düşecek onlar icinde önemli maç ama bilemedim ne yapsamboz boz yoksa oda olmayacak gs macında 2 gol daha cıkar bide geriye düştü
bekle aq etinden korkanın kemigini bi miktara ulasmaya calısıyorsan zaten 30k da gidebilir bozarsak belki bi umut gelirbilmiyorum ya kanka bozsam yine 100k çıkmaya calısacam bakalım ama antalya 60 a kadar dayanir herhalde o zaman bozayım diyorum. Adamlar küme düşecek onlar icinde önemli maç ama bilemedim ne yapsam
Knk karar senin tabi ama bozmak mantıklı gs bu maçı napar ne eder cevirirbilmiyorum ya kanka bozsam yine 100k çıkmaya calısacam bakalım ama antalya 60 a kadar dayanir herhalde o zaman bozayım diyorum. Adamlar küme düşecek onlar icinde önemli maç ama bilemedim ne yapsam
gs son maçını kazansın aga salsın adamlara kümede kalsınlarKnk karar senin tabi ama bozmak mantıklı gs bu maçı napar ne eder cevirir
Tahminime gorede öyle olacakgs son maçını kazansın aga salsın adamlara kümede kalsınlar![]()
4 kaçan net gs var knkTahminime gorede öyle olacak
Vallahi kardeşim kendi bildiğini yap ama bence alt olacak30k bozum var
beklemeye devam knk zaten 100k cikmaya devam edecektim ne olursa artık olsunVallahi kardeşim kendi bildiğini yap ama bence alt olacak
ne yapıp edip alt getirecez mecburbeklemeye devam knk zaten 100k cikmaya devam edecektim ne olursa artık olsun
gelir bu maç yayın geliri vs derken bi şekilde son haftaya tasıdılar sampiyonluğubeklemeye devam knk zaten 100k cikmaya devam edecektim ne olursa artık olsun
Gazamız mübarek ola ozmnbeklemeye devam knk zaten 100k cikmaya devam edecektim ne olursa artık olsun