- 2,631
- 1,447
- 113
liverpool da full sakat ama ikisi de formalite icabı oynuyorlar rahat maç olur deyip gole yöneldim.Bol şans Chelsea çok kötü son nothingam maçında nothingam full yedek olduğu halde pozisyona bile gitmedi Liverpool bunları çok rahat Yener inşallah bahsin tutar
Bol şanslar dost
Yazdığın gibi gelsin Chelsea geçen hafta genç kanat sakatlandi çarpışma kaleci sakaltlandi çarpışmada bu hafta ikisinde oynuyamaz hastaneye kaldırıldılar Liverpool bültenin bankosu Chelsea palmer tut yeter Liverpool kolay kazanacakliverpool da full sakat ama ikisi de formalite icabı oynuyorlar rahat maç olur deyip gole yöneldim.
kg var girecektim normalde sonra 3.5 üst yöneldimNeye göre 4 gol oynarsın anlamış değilim iki takımda gol atamıyor oynasana 2.5 altı gir riske 1.5 altı neyse inşallah gelir
ben chelsea patlama yapacak diyorum bu maç o yüzden 3.5 üst girdim ama dediğim gibi şans agaYazdığın gibi gelsin Chelsea geçen hafta genç kanat sakatlandi çarpışma kaleci sakaltlandi çarpışmada bu hafta ikisinde oynuyamaz hastaneye kaldırıldılar Liverpool bültenin bankosu Chelsea palmer tut yeter Liverpool kolay kazanacak
İnşallah bulursunuz bol kazançlarben chelsea patlama yapacak diyorum bu maç o yüzden 3.5 üst girdim ama dediğim gibi şans aga
Son haftalarda Primer ligi alt oynamak intahar fener kazanair galatasaray kazanır Mardin Muş .2.5 altı bu bankoNeye göre 4 gol oynarsın anlamış değilim iki takımda gol atamıyor oynasana 2.5 altı gir riske 1.5 altı neyse inşallah gelir
reis kupon gelsin seni görecem tek pozitif sensin agaSon haftalarda Primer ligi alt oynamak intahar fener kazanair galatasaray kazanır Mardin Muş .2.5 altı bu banko