Bol sanslar kardesim bnm sans seninle olsun.Selamun aleylum beyler betpark 280 tlmi ystirdigi an rollinge basliyoriz beni bilenler bilir![]()
Bol sans kardesimSelamun aleylum beyler betpark 280 tlmi ystirdigi an rollinge basliyoriz beni bilenler bilir![]()
Bayramın mubarek broBol şans dostum
Bence 5 kisiye 20 at.10 tl is gormez 20 tl cogu site atiliyirSelamun aleylum beyler betpark 280 tlmi ystirdigi an rollinge basliyoriz beni bilenler bilir![]()
Betpark maç kıtlıgı yokmu reisSelamun aleylum beyler betpark 280 tlmi ystirdigi an rollinge basliyoriz beni bilenler bilir![]()
Rulette sey ettim islem sonuclansin zaten bir kac sey diycemBetpark maç kıtlıgı yokmu reishadi bol şans 5 kişi 20 tavsıe ederım
![]()
Rulet adamdır ya verir ya alır süründürmezRulette sey ettim islem sonuclansin zaten bir kac sey diycem![]()
Kanka neyle yatırdın bankacılık ıslemleri dısı bekliyonRulette sey ettim islem sonuclansin zaten bir kac sey diycem![]()
Ceiim gelsinde söylerimKanka neyle yatırdın bankacılık ıslemleri dısı bekliyon![]()
Seninde bayramın mübarek olsen bremBayramın mubarek bro
Beynımı yaktım furkanCeiim gelsinde söylerim![]()
Crkim talebi verdim betparktan ruletten aldim 50 attim 280 aldim cekimi onaylarlarsa gelir hemrn papararanBeynımı yaktım furkançekım mı verdin yatırım mı yaptın olay ne
![]()
Aynen Yılmaz 280 attı mac yok diye tek sayıya 35 bastı 1200 aldı kasa bin 1500 oldu direkt dagıtıma geçecek galibaBeynımı yaktım furkançekım mı verdin yatırım mı yaptın olay ne
![]()