- 12,824
- 13,719
- 113
Nazar degerKaç bastın göster hele lazovic
Nazar degerKaç bastın göster hele lazovic
haland yada semenyo sallayacakkNazar deger
la yazdım haland direkten donduhaland yada semenyo sallayacakk
Harbiden doğru50 tane adam fikrini söylemiş bu tüpçü denen zata ama adam birine tenezzül edip cevap vermemiş, suç onda değil bunu ciddiye alıp birşeyler yazan bizde
harbi bi helal olsun o zamanBaskette 40 yaptım geri kalanını borçla tamamlicam
la bas city maçı 2.5 üst alt paranı ne borç yapısenBaskette 40 yaptım geri kalanını borçla tamamlicam
Madem basketbol da yapacaksın niye konu açıp yardım istiyorsunBaskette 40 yaptım geri kalanını borçla tamamlicam
Birader sende nasıl bir adamsın, konuyu niye açıp kimseyi hesaba almıyorsun konu açma amacın ne diye sormak yerine helal olsunlara geçmiçsin,harbi bi helal olsun o zaman
la diyim adama adam kendi kafasına göre takılıyor fırçalıyayım mı adamıBirader sende nasıl bir adamsın, konuyu niye açıp kimseyi hesaba almıyorsun konu açma amacın ne diye sormak yerine helal olsunlara geçmiçsin,
Hava atıyor aklı sıraBirader sende nasıl bir adamsın, konuyu niye açıp kimseyi hesaba almıyorsun konu açma amacın ne diye sormak yerine helal olsunlara geçmiçsin,
ben mi metoHava atıyor aklı sıra![]()
Yok lo mariponben mi meto
Fırçala demiyorum ama helal olsunluk bir durum yok aksine beni hesaba almayan adama bırak helal olsunu cevap dahi vermem.la diyim adama adam kendi kafasına göre takılıyor fırçalıyayım mı adamı
adam herkesten fikir aldı kimseyi takmadı kafasına göre takıldı40k yapmış tebri ettim bendeYok lo maripon
Burdan ekmek cıkmaz knka adamın açtığı konuyla parayı katladıgı olay cok farklı 😅😅 maclara guvenmemiş basket guvenms 😅😅Yok lo maripon
valla cano haklısın boş yaptı oFırçala demiyorum ama helal olsunluk bir durum yok aksine beni hesaba almayan adama bırak helal olsunu cevap dahi vermem.
beni dinlese çekmişti parasınıbu burada kalsınEkli dosyayı görüntüle 960678
Belkide dinlemiştir bellimi olur 😇😅beni dinlese çekmişti parasını