Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kashima / Kasa 1K Hedef ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,002
9,433
113
ulan bucks nasıl takımsın mk 1 dakka da 7 sayı yedi şerefsizler

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,024
2,378
113
Büyük şike döndü 40 saniyede 8-0 seri yiyip maçı verdi yuh amk.

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,118
9,891
113
Nasil seri yedin 1 dakikada. Onuda geçtim 15 saniye var atak süresi 24 saniye. Nasıl top kaybedip yiyen pcin evladı takım

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,356
4,306
113
Ben bu maça giannis 31.5 üst oynadım adam bitime 7 dk kala 7 atsa geliyordu inadına top kullanmadı maç uzadı uzatmada 4 atsa geliyor, bütün topları o başlattı kenardan başkası başlatınca da top istemedi sadece pota aldı bir kez top aldı hemen koştu bitirdi o da 48 sn kala 30 oldu, dedim neyse faul falan gelir atar diye bir faul oldu dedim çizgiye gelecek herhalde meğer pacers ın son faul hakkıymış bu kez de topu giannis oyuna soktu o sarı oğlan da 1/2 attı ribaund alıp 3 lük soktular devamı geldi, bucks potaya gitse basket atacakları pozisyonlarda süreyi eritmeye çalıştı maçı izleyen bariz şike der, hele giannis oe si pota altından top istetip rakip potaya koşsa defalarca faul alırdı adam asist kasmaya oynadı son bolümde 2 sayı daha atsa geliyordu bile isteye atmadı takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...