- 49,122
- 37,356
- 113
Yenı roll gelcekmı kankamKardeşim benim konuma yazma tamam mi. Benimle muhattap olma. Haydi iyi forumlar
Yenı roll gelcekmı kankamKardeşim benim konuma yazma tamam mi. Benimle muhattap olma. Haydi iyi forumlar
Tamam canımKardeşim benim konuma yazma tamam mi. Benimle muhattap olma. Haydi iyi forumlar
Mentin maç ver sağlam gelirse 300 cashNe gorsel takıbı var ne kadro var 40 k atmazdım buna ınter ust alırdım
Inter macı 2 gol daha cıkarMentin maç ver sağlam gelirse 300 cash
Adamın 40k gitti meto rol mi kaldı gel biz cio babayi izleyelimYenı roll gelcekmı kankam
Bol sansBol şanslar kanka
Jakcpot almıs kanka vardır bakıyeAdamın 40k gitti meto rol mi kaldı gel biz cio babayi izleyelim
1dknin altinda kalmisti sure7 dakika var daha sanki
Siz bilerek mi yapıyorsunuz? Valla ben size şaşırıyorum. Muhattap olmayın dedikçe hala muhattap oluyorsunuz yaYenı roll gelcekmı kankam
LinkAdamın 40k gitti meto rol mi kaldı gel biz cio babayi izleyelim
Tamam abi sensinYa benimle ilgili yorım yapma sen dolandırıcı adamla ben medeni şekilde konuşuyorum
Lose galibaEn son skor 62-63 su son 1dk vardı ne oldu bilinmiyor
Fethat benim para ne olduTamam abi sensin
Senin böyle cins olduğunu bilsem elimi keser yine istemezdim mesele para değil artık mesele yeğen senin varlığın 🤣Para istedin diye raporladığım için bana hasım olmuşsun doğru olanı yaptım özür dilerim cuma günü maaş alcam dedin bugün pazar ne çabuk yedin
Ötede ağlayabilirsin konu kirlenmesin kaçtım benSenin böyle cins olduğunu bilsem elimi keser yine istemezdim mesele para değil artık mesele yeğen senin varlığın 🤣