- 48,801
- 20,177
- 113
Gösterge yaptı atacak ins
İnşallah be kardomAtar atalanta çok üstün oynuyor ilk yarı maçı çevirirse şaşırma şu yedekteki Lookman oyunda olsa varya sen neler oluyordu o zaman gör adam mükemmel
Lookman ı neden yedek bıraktı valla hayret anlam veremedimAtar atalanta çok üstün oynuyor ilk yarı maçı çevirirse şaşırma şu yedekteki Lookman oyunda olsa varya sen neler oluyordu o zaman gör adam mükemmel
bende görünce kuduruyorum takımın vini jr 'si adam resmen adam oynadığı her maça damga vuruyor yedekLookman ı neden yedek bıraktı valla hayret anlam veremedim
Geçen sene lever i tek başına yıktı adam finalde böyle bi maçta nasıl yedek bırakır yabende görünce kuduruyorum takımın vini jr 'si adam resmen adam oynadığı her maça damga vuruyor yedek
Çok ilginçGeçen sene lever i tek başına yıktı adam finalde böyle bi maçta nasıl yedek bırakır ya
bence büyük bir takıma gitmeli atalanta'da harcanıyorGeçen sene lever i tek başına yıktı adam finalde böyle bi maçta nasıl yedek bırakır ya
Aynen dost bi transfer yapması şart onunbence büyük bir takıma gitmeli atalanta'da harcanıyor
kesinlikle kankamAynen dost bi transfer yapması şart onun
Sen kimsin@Kashima konunu açıyorum simdi