- 1,235
- 329
- 83
Ağa benle yapan adam yarı parasını gönderdi vallaKnk red veriyor sende o refle kayıt oluyorsun lavuga 680 TL para geliyor
Ağa benle yapan adam yarı parasını gönderdi vallaKnk red veriyor sende o refle kayıt oluyorsun lavuga 680 TL para geliyor
Tm canım anladım eyvallah sağolasınkanka sana bişey eklenmiyo zaten sen ref koduyla üye olursan 0.1 gr altın alıyorlar sanırım sana bişey eklenmediği için adamlar kendilerine eklenecekten pay vadediyorlar sonra da engeli basıp geçiyorlar.
Ooooo emir savaş yaşıyor musun bende bu emirsavas nerede diyordumarkadaslar bu ne bu 5. oldu 5. kez dmime bunu yazıyolar bu ne oluyo sistem nedir
Ekli dosyayı görüntüle 976960
⚽🥅Cu Metin abi sana yapalım katılım bankı 🤣🤣Ooooo emir savaş yaşıyor musun bende bu emirsavas nerede diyordum
Benim 2 takir takir da bölüştümBizimde var 4 hakkımız bekliyoruz buluruz illa birilerini
İstemem katılım falan kalsın⚽🥅Cu Metin abi sana yapalım katılım bankı 🤣🤣
Boş beleş konuarkadaslar bu ne bu 5. oldu 5. kez dmime bunu yazıyolar bu ne oluyo sistem nedir
Ekli dosyayı görüntüle 976960
Aynı bende 6 tane yaptım şimdiye kadar herkese da yarısını attım herkes kendine yakışanı yapar ustaBenim 2 takir takir da bölüştüm
Gta kurtlar vadisi oynuyo abisiOoooo emir savaş yaşıyor musun bende bu emirsavas nerede diyordum
Nasıl yapiliyorAynı bende 6 tane yaptım şimdiye kadar herkese da yarısını attım herkes kendine yakışanı yapar usta
Nasıl yapılıyor kiÜye olucak varsa atariz yarisini bilen bilir beni 9 hakkim var para lazım
NFC İSTİYOMU BEYLER BUNasıl yapılıyor ki
YesNFC İSTİYOMU BEYLER BU
NFC olmayincada oluyor biraderEm atmayın NFC yok telde
Ne diosanBenim adım Serdar tezcan
gel yapalimYapacak olan varsa direk 400 tl atıyorum