- 2,042
- 2,089
- 113
Bol şanslarNe diyorsunuz umut var mı brezilyadanEkli dosyayı görüntüle 179933
Valla öyle zor ki hayatımda bu kadar rezil brezilya hiç izlememiştim bakalımBol sanslar reis brezilya iki gol bulur insallah
1/1 2/1 yukleniyorValla öyle zor ki hayatımda bu kadar rezil brezilya hiç izlememiştim bakalım
Sözde o kadar yıldız var golü kornerden buldular gelirse çok büyük şans olur1/1 2/1 yukleniyor
Dep penaltiSözde o kadar yıldız var golü kornerden buldular gelirse çok büyük şans olur
Valla brezilya burdan döndü ekvador ikinci yarı atmazsa bırakırım bu işi. Üst alacaktım ilk yarıdan en az 1 gol atarlar diye düşünüp her iki devre gol aldım umarım yatırmazlarikinci yari 1 gole icerde
Ya kardes sen ne karamsar adamsin aw bütün enerjimi emdin. Brezilya dönmüs gelir falan de bu nedir ya 😀Valla brezilya burdan döndü ekvador ikinci yarı atmazsa bırakırım bu işi. Üst alacaktım ilk yarıdan en az 1 gol atarlar diye düşünüp her iki devre gol aldım umarım yatırmazlar
Valla özgüvenimi o kadar kırdılar ki şu 15-20 gündür yattığım maçları sana atsam anlarsın neden karamsar olduğumu 😃 en basiti geçen hafta ajaxa kg oynadım ajax atamadığı için yattım 😀Ya kardes sen ne karamsar adamsin aw bütün enerjimi emdin. Brezilya dönmüs gelir falan de bu nedir ya 😀
Neyim varsa sömürdü lavuklar bu maç da böyle bitecek iki haftadır hep böyle yatıyorumGidisat cok kotu belliki paran yok 60 lira basmissin uzulurum yatarsan
Gecmis olsun ben dk 65de istatistige baktim o saatten sonra sut olmamis desek yeridirÜmidi kestiğimiz brezilya 3ü de atmış koskoca 45 dakika kaleye şut çekmedi adi herifler
Yahu üst alıyoruz ilk yarı 1 tane ikinci yarı 1 tane atıp maçı bitiriyorlar olmayınca olmuyorGecmis olsun ben dk 65de istatistige baktim o saatten sonra sut olmamis desek yeridir
Hanımefendi dalga mı geçiyorsunuzBol şanslar.
Yok hayır görmemişim kusura bakma dikkat etmedimHanımefendi dalga mı geçiyorsunuz