- 2,042
- 2,089
- 113
Arkadaşlar yarın için 3-4 oran arası 1000 tl basmayı planlıyorum aklında güzel maçları olan yazabilir mi içimize sineni oynayalım
hatay antep üstArkadaşlar yarın için 3-4 oran arası 1000 tl basmayı planlıyorum aklında güzel maçları olan yazabilir mi içimize sineni oynayalım
Bizim lige güven olur mu dersin antep hiç ümit vermiyor banahatay antep üst
bol gollü olur her iki takımda 3 atabilir 3 yiyebilir benceBizim lige güven olur mu dersin antep hiç ümit vermiyor bana
Dursun burda bakalım eyvallahbol gollü olur her iki takımda 3 atabilir 3 yiyebilir bence
Bayern leverkusen Hoff maci Ust olabilir dost simdiden bol sans yapicagin kuponaArkadaşlar yarın için 3-4 oran arası 1000 tl basmayı planlıyorum aklında güzel maçları olan yazabilir mi içimize sineni oynayalım
Evet aklımdakilerden biri o diğeri dortmund hangisini yazsam kararsızımBayern leverkusen Hoff maci Ust olabilir dost simdiden bol sans yapicagin kupona
Yarin ola hayrola hangisi agir basarsa onu yaz olmadi ikisinide yaz gecen hafta full ust oldu bizdeki sansla yarin alayini altda yapabiliriz almanyayiEvet aklımdakilerden biri o diğeri dortmund hangisini yazsam kararsızım
Valla sergen çok haklı yazınca atmıyorlar yazmayınca bol gollü geçiyor uzak durmak mı lazım bilemiyorum 😃Yarin ola hayrola hangisi agir basarsa onu yaz olmadi ikisinide yaz gecen hafta full ust oldu bizdeki sansla yarin alayini altda yapabiliriz almanyayi![]()
Totthenam direkt ms1 olur hem saha yüksek oranToplam oran 2.30 👍👌Ekli dosyayı görüntüle 252873
Ben deplasmanin gol bulacagini düşünüyorum oldum olası sevmem taraf bahsini Wolwesin kaybetmeyecegini düşünüyorum sadece düşünüyorum işte 😀 bol şanslar 👍Totthenam direkt ms1 olur hem saha yüksek oran
Trabzona nasıl 1000 lira atayım reyis trabzonlu bile kendi takımına o kadar güvenip basmazTrabzonspor kazanır yarın yanına bı maç koy istediğin oranı yakalarsın bol şans
ne dediysek o dostDursun burda bakalım eyvallah
Eyvallah da yapamadık parça parça yaptık yediler bizi 😄ne dediysek o dost![]()