- 70,365
- 37,043
- 113
Evet
Evet
Para talebi değil reis almayanlara Atacam demişti @EşrefTEK80 ondan yazdım. Takibim vardı çünkü
Nasıl gidiyor
Konu deneme bonusu reis 🧐Para talebi değil reis almayanlara Atacan demişti @EşrefTEK80 ondan yazdım. Takibim vardı çünkü
Kilitlendi roll konusu ondan reis 🥰Konu deneme bonusu reis 🧐
AynıNasıl gidiyor
Burdan onu mu anladın reis sen .Para talebi değil reis almayanlara Atacam demişti @EşrefTEK80 ondan yazdım. Takibim vardı çünkü

O değil ilk dağıtımdan sonra almayan 7 kişi demiştin. Sonra ben yatacam diye müsade istedim. İlk baştan beri takip edenlerden biri bendimBurdan onu mu anladın reis sen .Ekli dosyayı görüntüle 948940
İlk önce 5 kişiye verdin sonra 3 adım daha yaptın son adımda yatacam dedim o roll de vardım Eşref 5 adım takibim vardıBurdan onu mu anladın reis sen .Ekli dosyayı görüntüle 948940
Konu deneme bonusu konusu içine ediyoruz ama 12 kişiye gönderim sağladık. Sana gönderim yapacağım diye bir söz verdim mi reis ? Öyle birşey varsa göndereyim o yüzden soruyorum. Kimseye bir söz vermedim diye hatırlıyorum benO değil ilk dağıtımdan sonra almayan 7 kişi demiştin. Sonra ben yatacam diye müsade istedim. İlk baştan beri takip edenlerden biri bendim
Almayan 7 kişi var demiştin o 7 kişi arasındaydım. İlk dağıtımdan sonra 3 adım daha yaptın ya ondan söz ettimKonu deneme bonusu konusu içine ediyoruz ama 12 kişiye gönderim sağladık. Sana gönderim yapacağım diye bir söz verdim mi reis ? Öyle birşey varsa göndereyim o yüzden soruyorum. Kimseye bir söz vermedim diye hatırlıyorum ben
@EşrefTEK80 burda işteKonu deneme bonusu konusu içine ediyoruz ama 12 kişiye gönderim sağladık. Sana gönderim yapacağım diye bir söz verdim mi reis ? Öyle birşey varsa göndereyim o yüzden soruyorum. Kimseye bir söz vermedim diye hatırlıyorum ben
Senin sifatinaGenemi kavga çıktı uyuyuya kalmışım dun
Nedim ihtiyar benim gözler sikintiSenin sifatina
Doğru gormuyonNedim ihtiyar benim gözler sikinti
Kral ben uyuyana kadar bakiniyordum sen sadece won a yakın won yaziyordunkiİlk önce 5 kişiye verdin sonra 3 adım daha yaptın son adımda yatacam dedim o roll de vardım Eşref 5 adım takibim vardı
Dostum konudan haberin yok hak talep ediyorsun. Bak sabah o 7 kişiye de dağıtım yapıldı. Tam olarak benden ne istiyorsun anlamadım. Uyudum diyorsun vardım diyorsun ben anlamadım.@EşrefTEK80 burda işte

Dm bak korKral ben uyuyana kadar bakiniyordum sen sadece won a yakın won yaziyordunki