Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kayahakan16 / Kasa 3000 Hedef 30K

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,716
3,378
113
Kardesim sen benle dalga mi geciyosun, basimizda bi dunya sikinti var ortaya bisey atmissin dostumuz dedigimiz adamlara kendimizi inandirmaya calisiyoruz. Benim senle şakalaşabilecegim samimiyetim yok bir daha benle ilgili ortaya olmayan biseyleri atma. Zaten bi insanin aklina nasil boyle bisey gelir de durduk yere tanimadigi biri hakkinda boyle bisey soyler o da ayri bi sacmalik
dolandırıcı o takma onu sen

halil889*

2.5 Üstçü Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,809
9,626
113
Kardesim sen benle dalga mi geciyosun, basimizda bi dunya sikinti var ortaya bisey atmissin dostumuz dedigimiz adamlara kendimizi inandirmaya calisiyoruz. Benim senle şakalaşabilecegim samimiyetim yok bir daha benle ilgili ortaya olmayan biseyleri atma. Zaten bi insanin aklina nasil boyle bisey gelir de durduk yere tanimadigi biri hakkinda boyle bisey soyler o da ayri bi sacmalik
bu lavuk forumdan ban yiyen ya da dolandırıcılık ypaan birinin multisi belli her gün mkarasını yapıp gidiyo