- 49,565
- 37,603
- 113
@Kayahakan16 dagıtımı yapabılırm gelısmıs fast hızmetıyle
Yalannn vurun beni 🤣🤣0 saatlerdir para bekliom gelmio gelemicek sanirim
Garibanın yüzü gülür mü ah be Kadir abi0 saatlerdir para bekliom gelmio gelemicek sanirim
Abi Ramazan ramazan ölmüyor sen terletti diyorsun @qguzh4nn0 abi mutlu son diyor ooooooterletti ama geldiiiii
Benn ben ben 🤣🤣🤣Kimse ben geldim o geldi demesin konu sahibi seçer yollar kazananlari tebrik ederiz
Ben geldımKimse ben geldim o geldi demesin konu sahibi seçer yollar kazananlari tebrik ederiz
Valla doğruGaribanın yüzü gülür mü ah be Kadir abi
Zaten bence bakıyordur. Hak yemezKimse ben geldim o geldi demesin konu sahibi seçer yollar kazananlari tebrik ederiz
Tabi efendimKazananlar en azından kasa yarısıyla roll yapsa kazandığı sürece kazandırır forumda roll bitmez harbiden herkes de faydalanir
🤣🤣🤣Abi Ramazan ramazan ölmüyor sen terletti diyorsun @qguzh4nn0 abi mutlu son diyor oooooo![]()
@AllanSaintMaximin nasıl bılgılıKazananlar en azından kasa yarısıyla roll yapsa kazandığı sürece kazandırır forumda roll bitmez harbiden herkes de faydalanir
Hoşgeldin nerelerdeydin yav yoktun buralarda 😆Ben geldım
7.24 arka planda zaten 🤣🤣Hoşgeldin nerelerdeydin yav yoktun buralarda 😆
Kanka sen nerden çıktın la kazanan kuponları bildirim mi alıyorsunuz hep son adımda buradasınız anlamadım 😆Kazananlar en azından kasa yarısıyla roll yapsa kazandığı sürece kazandırır forumda roll bitmez harbiden herkes de faydalanir